Rozšíření Frontier's Edge pro Titanfall trailerem ohlašuje své vydání
zdroj: tisková zpráva

Rozšíření Frontier's Edge pro Titanfall trailerem ohlašuje své vydání

1. 8. 2014 12:50 | Preview | autor: Adam Homola |

Titanfall, stejně jako každá moderní AAA střílečka, těží po vydání z postupného vydávání DLC balíčků plných map. Ten nejnovější, Frontier's Edge, je od dnešního dne venku, společně s pěkným videem, ve kterém vám vývojáři nové mapy stručně představí a dají vám pár tipů a triků jak přežít. Frontier's Edge přináší do hry tři nové mapy: Dig Site, Export a Haven. DLC je venku jak na PC, tak na Xboxu One. Hráči, kteří střílí roboty a piloty na Xboxu 360, si ještě musí nějakou chvíli počkat.

Dig Site vás zavede do těžařské oblasti, kterou ovládá milice. Titáni budou na Dig Site dominovat v těsných prostorách mezi obrovskými těžařskými konstrukcemi, zatímco piloti se jim můžeou lehce dostat na kobylku z výšky - všudypřítomné skály a vysoké budovy k tomu dávají dobrou příležitost. Na mapě Export se podíváte do prostředí, které by mělo minimálně atmosférou připomínat bující města z dob zlaté horečky minulého století.

Piloti se na Exportu vyřádí v úzkých uličkách plných domů, zatímco pro Titány jsou určené spíše choke pointy a prudce stoupající rampy. Subjektivně nejzajímavější mi ale přijde Haven: exkluzivní plážový resort s luxusními hotely, galeriemi a restauracemi. Interiéry tady budou patřit jen a pouze pilotům, Titáni si budou moct zase drtit plechy na pláži a v přilehlých lokacích. Jako piloti se ale také dostanete ven a můžete třeba kempovat na zdi velkého hotelu a střílet kolem poletující piloty.

zdroj: Archiv

Všechno už moc hezky a názorně předvede trailer s komentářem vývojářů. Frontier's Edge vás vyjde na 10 dolarů, jak stojí na webu hry. Majitelé season passu samozřejmě tohle řešit nemusí. Připomeňme, že Frontier's Edge je druhým DLC balíčkem pro Titanfall. Prvním byl Expedition a na třetí a poslední se zatím ještě čeká.

Nejnovější články