Reedice Batman Arkham Asylum ve 3D
zdroj: tisková zpráva

Reedice Batman Arkham Asylum ve 3D

9. 3. 2010 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Koncem března s inovativní technologií a dodatečnými mapami.

Obrázek zdroj: tisková zpráva (TISKOVÁ ZPRÁVA) - Společnost Square Enix London Studios, součást Square Enix Europe, oznámila edici Hra roku pro nadšeně přijatý titul Batman: Arkham Asylum. V Evropě bude nová edice v prodeji od 26. března 2010 a bude obsahovat šest nových náročných map. Její součástí bude i inovativní technologie nabízející možnost hry ve 3D na veškerých standardních televizorech s vysokým rozlišením.

Batman: Arkham Asylum v edici Hra roku přináší zcela novou herní dimenzi a podporuje technologii TriOviz 3D na herních platformách PlayStation 3 i Xbox 360 společnosti Microsoft. TriOviz 3D je patentovaná technologie 3D, která hře dodává hloubku dostupnou všem hráčům vybaveným brýlemi 3D. TriOviz 3D přináší zornému poli nový rozměr při současném zachování původní herní a grafické integrity, jedinečným způsobem prohlubuje zážitek ze hry a umožňuje hráčům ještě hlouběji se ponořit do gotického světa arkhamského ústavu.

Batman: Arkham Asylum v edici Hra roku staví na původní herní edici a rozšiřuje ji o šest dříve vydaných a stažitelných map, které hráčům umožňují procvičit a natrénovat bojové schopnosti. Hráči mohou čelit těm nejobtížnějším protivníkům v kultovních prostředích arkhamského ústavu, jako je neblaze proslulá Crime Alley a šílená Scarecrow Nightmare.

Ve hře Batman: Arkham Asylum zjistí BATMAN, že je uvězněn na gothamské psychiatrické klinice pro šílené zločince, jež je známa pod jménem ARKHAM ASYLUM. Joker na TEMNÉHO RYTÍŘE uchystal past a dohodl se se svými šílenými spojenci na tom, že Batmana odstraní jednou provždy. Autenticitu hře dodává dabing dvou veteránů animovaného Batmana, Marka Hamilla a Kevina Conroye, kteří si zopakují své role Jokera a Batmana.

Batman: Arkham Asylum je založen na původním příběhu Paula Diniho, spisovatele a tvůrce Batmana, pětinásobného nositele ocenění Emmy a autora sérií, jako jsou Lost a Batman: The Animated Series. Hráči vstoupí do světa stínů, zasejí strach do srdcí svých nepřátel a utkají se s Jokerem a dalšími proslulými gothamskými padouchy, včetně HARLEKÝNKY, STRAŠÁKA, TRAVIČKY IVY a KILLER CROCA, kteří se zmocnili kliniky.

Batman: Arkham Asylum v edici Hra roku za 1199 Kč bude i v České republice v prodeji od 26. března 2010 ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC (Games For Windows LIVE) - více o hře ve video-recenzi, dojmech a kompletním zpravodajství.

Pátrání po Batman Arkham Asylum 2 pokračuje  [24.12.2009 10:10 - levis]
Batman Arkham Asylum 2 rozpitváno  [17.12.2009 18:18 - levis]
HW rozbor Batman Arkham Asylum PC  [8.10.2009 21:21 - tomas_sulc]

zdroj: Cenega

levis

Nejnovější články