Red Alert 3 nakonec přeci jen i na PlayStation 3
zdroj: tisková zpráva

Red Alert 3 nakonec přeci jen i na PlayStation 3

22. 1. 2009 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Architektura PS3 už přestala být příliš exotická pro zprovoznění enginu. V čem bude tato verze speciální?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nejprve loni v únoru oznámená, pak v létě odpískaná ("architektura PlayStation 3 je příliš exotická pro zprovoznění enginu") a nyní zase oživená. Taková je PS3 konverze sci-fi real-time strategie Red Alert 3, kterou nyní EA oficiálně oznámili s podtitulem Ultimate Edition. Půjde o historicky první titul ze série Command & Conquer pro PS3 a objeví se letos v březnu, kdy se též dočkáme PC datadisku Uprising, jehož kampaně však nebudou součástí tohoto balení. Citujeme kompletní tiskovou zprávu výrobce:

    PS3 verze bude obsahovat vše z loňského, cenami ověnčeného hitu, a současně plně využije výhod kapacity disku s technologií Blu-ray, kterou PLAYSTATION 3 disponuje. Bude tak moci nabídnout pestrou škálu exkluzivního bonusového obsahu. Náš tým se intenzivně věnuje adaptaci žánru RTS pro herní konzole a těší nás, že nyní si Command & Conquer dopřejí i majitelé PS3,“ uvedl David Seeholzer, ředitel vývoje EA Los Angeles. „PS3 je velmi výkonnou platformou. Čas navíc, který jsme získali pro vývoj, nám umožnil vytvořit špičkovou konzolovou RTS hru s lepší grafikou, zvýšenou stabilitou, záplavou bonusů a několika novými příjemnými vlastnostmi, které nenajdete v žádné jiné verzi Red Alertu 3.“
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázky z PS3 verze
    Hráči na PLAYSTATION 3 budou navigováni akcí napěchovaným herním prostředím ve stylu C&C pomocí rozhraní Command Stick 2.0, což je intuitivní systém ovládání, umožňující hráčům všech úrovní a dovedností efektivní velení nad jejich jednotkami na bojišti. Command & Conquer Red Alert 3: Ultimate Edition bude rovněž obsahovat velké množství exkluzivních bonusů:

  • Pět skvělých nových multiplayerových map
  • Videa ze zákulisí výroby hry a upoutávky, jako například dokumenty Raising the Iron Curtain, From Pens to Pixels, Girls of Red Alert 3, Bloopers & Outtakes nebo remix Red Alert 3 a mnoho dalších!
  • Pořady Command & Conquer TV exkluzivně věnované PS3, včetně BattleCast™ PrimeTime a speciálního dílu Command School, zaměřeného na tipy a strategické rady přímo od členů vývojářského týmu
  • Podrobné profily všech jednotek ve světě Red Alertu 3
  • Oficiální soundtrack Red Alert 3

zdroj: Archiv


Red Alert 3 PS3 trailer

Red Alert 3 vyšel pro PC v říjnu 2008 a pro Xbox 360 o měsíc pozdějí - více v recenzi a dřívějším zpravodajství:

Videa: Red Alert 3 Uprising a Football Manager Live  [14.1.2009 15:15 - jd]
Oznámení C&C Red Alert 3 Uprising  [8.1.2009 17:17 - levis]
Demo Red Alert 3 venku  [24.11.2008 21:21 - jd]
Reportáž z parníkové párty k Red Alert 3  [23.11.2008 20:20 - warlock]
zdroj: PR

jd

Nejnovější články