Raven Shield: Athena Sword a UbiSoft na E3
zdroj: tisková zpráva

Raven Shield: Athena Sword a UbiSoft na E3

18. 4. 2003 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když se člověk probírá tiskovými zprávami společností, které budou na letošní výstavě E3 prezentovat své produkty, občas narazí na věci více než zajímavé.

Uru: Ages Beyond Myst zdroj: tisková zpráva Například UbiSoft se nechal slyšet, že se na jeho stánku budou zájemci moci seznámit s řadou různých titulů napříč platformami. Na vlastní oči budete moci spatřit projekty jako jsou: Beyond Good & Evil na enginu zvaném Jade, střílečka Far Cry na CryTek enginu, na našich stránkách již několikrát zmíněné akční adventura Prince of Persia: The Sands of Time navazující na známou sérii, montrealským studiem UbiSoftu vyvíjená taktická akce Tom Clancy's Rainbow Six 3, FPS XIII založená na stejnojmenném komiksu a konečně Uru: Ages Beyond Myst považovaná za návrat klasické série Myst. U této poslední hry došlo k zajímavé změně, neboť podle homepage z jejího názvu vypadlo dřívější slovo "Online", což má znamenat, že bude obsahovat i komplexní singleplayerové dobrodružství (thx HomeLan).

A co že je na tom zajímavého? Na výše vypsané řadě her vlastně nic moc, pochází totiž z evropské části UbiSoftu. Nicméně drobná zajímavost se dá najít, a to v souvislosti s Tom Clancy's Rainbow Six, který byl již vydán. Alespoň tedy pro PC, ale nyní bylo také potvrzeno, že se objeví i ve verzi pro Xbox s možností online hraní přes Xbox Live.

Od americké části UbiSoftu jsme se dočkali vedle výše uvedených her oznámení ještě několika dalších titulů, jež se na výstavě objeví. Jsou jimi letecký simulátor Lock On: Modern Air Combat, Tom Clancy's Rainbow Six 3: Athena Sword, další ze série fantasy strategií Warlords IV: Heroes of Etheria a akce alá Serious Sam - Will Rock. Bystřejší z vás určitě ihned zaregistrovali, že se v seznamu nachází něco zvláštního - titul Tom Clancy's Rainbow Six 3: Athena Sword. Aneb vypadá to, že úspěšný Raven Shield má zaděláno na první rozšiřující balíček, o němž jsme psali už koncem března. Zatím jediná informace, která by se k němu mohla vztahovat, pochází z internetové prodejní sítě Amazon, kde je uvedeno že "mission pack č. 1" by měl vyjít 8. června. Na podrobnosti si tedy budeme muset ještě pár dní počkat.

zdroj: UbiSoftIGN

korgull

Nejnovější články