Rainbow Six Siege nabídne i kooperativní režim proti AI
zdroj: tisková zpráva

Rainbow Six Siege nabídne i kooperativní režim proti AI

19. 6. 2015 15:27 | Preview | autor: Adam Homola |

Ubisoft zatím propagoval Rainbow Six Siege víceméně jako multiplayerovou týmovou akci, ale na E3 přivezl také něco trochu jiného. Nejnovější dílo z široké série Tom Clancy nabídne i mód Terrorist Hunt. Jde o kooperativní režim jednoho až pěti hráčů proti umělé inteligenci. Oznámený PvE mód se Ubisoft nezdráhal ani rovnou ukázat, takže se můžete podívat jak vypadá nahánění počítačem řízených teroristů v praxi.

Nikde ale není psáno že musíte hrát za ty hodné. V Terrorist Hunt můžete být jak agresivní, tak defenzivní a když jednou útočíte, klidně můžete podruhé zkusit bránit. Jednoduše se někde zabedníte, zajistíte všechna okna, dveře a chodby a držíte se zuby nehty. Jestliže vám kooperativní hraní příliš nevoní, může být pro vás Rainbow Six: Siege zajímavou výzvou. Hru totiž můžete procházet klidně úplně sami, bez parťáků.

zdroj: Archiv

Hrát si na vlka samotáře jde jak v Terrorist Hunt, tak v příběhové kampani. Měli byste se mít ale na pozoru, protože vás AIčko nedoplní a tak budete najednou jeden proti všem. Umělá inteligence ovládající protivníky se vám sice do jisté míry přizpůsobí, ale obtížnost v takovémto případě řádně naroste.

zdroj: Archiv

Co se technické stránky týče, na konzolích (PlayStation 4 a Xbox One) pojede jakékoliv PvP v 60 FPS, ale nově představený mód Terrorist Hunt pouze ve 30 FPS. Konzole by to dle slov vývojářů už bohužel nezvládly, vzhledem k dynamickým reakcím umělé inteligence na vaše činy, jak reportuje britský Eurogamer.

Nicméně pokud máte alespoň trochu výkonné PC, můžete se těšit na 60 FPS ve všech herních módech. Beta Rainbow Six: Siege začne 24. září, přičemž vydání bude následovat krátce poté: 13 října. Vedle dvou nových videí výše nezapomeňte kouknout také do galerie, kam přibylo několik nových obrázků.

Nejnovější články