První sezóna Hitmana se uzavře koncem měsíce na japonském ostrově Hokkaidó
zdroj: tisková zpráva

První sezóna Hitmana se uzavře koncem měsíce na japonském ostrově Hokkaidó

12. 10. 2016 16:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Poslední mise Hitmana zavede nájemného zabijáka Agenta 47 do Japonska. To jsme věděli už z dřívějška, ale vývojáři z IO-Interactive teď upřesnili lokaci na nejsevernější ostrov Hokkaidó. Na něm se nachází luxusní a exkluzivní soukromá nemocnice GAMA spojená s resortem a holohlavý zabiják se do ní rozhodně nejede léčit.

Agent 47 bude namísto léčení a rekonvalescence hledat dva cíle, jejichž život musí ukončit. Hlavní mise ponese název Situs Inversus a podle vývojářů půjde o vyvrcholení všeho, co jste se v předchozích pěti epizodách doposud viděli, slyšeli a naučili se. A to jak po stránce příběhové, tak i hratelností.

V nemocnici GAMA najdete unikátní zenové zahrady, restauraci s organickým suši a chybět nebudou ani tradiční japonské lázně onsen. GAMA bude spojeným japonské krásy a nejmodernějších technologií, což první obrázek a teaser zatím příliš neodhalují, ale další materiály jsou jen otázkou času.

Vydání poslední epizody Hitmana je totiž za rohem: do Japonska se vydáte už 31. října. Vývojáři ještě na konci tiskové zprávy připomněli, že ačkoliv je šestá epizoda ukončením první série, jde ve výsledku „jenom o začátek neustále se rozšiřujícího světa nájemného zabíjení.“ Bylo by tedy s podivem, kdybychom se někdy v příštím roce nedočkali oznámení nové sezóny.

zdroj: Archiv

Nejnovější články