Připomíná se Codename Panzers Cold War
zdroj: tisková zpráva

Připomíná se Codename Panzers Cold War

17. 12. 2008 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Po roce průtahů se Atari chopili druhoválečné RTS s fiktivním konfliktem mezi východním a západním blokem.

Tato válečná RTS, která nám představí fiktivní válečný konflikt mezi východním a západním blokem, jak je definovala studená válka éry druhé poloviny minulého století, má nabídnout 18 singleplayerových a 25 multiplayerových misí. S akurátní výbavou (letadla, tanky, zbraně) odpovídající potenciálu zbrojního průmyslu své doby. Dle dojmů kolegů z IGN je grafické zpracování s nahlížením na dění z ptačí perspektivy velice povedené, což se koneckonců týká i možnosti upravit si jednotku (nejenom stran její výzbroje) takříkajíc k obrazu svému. A jsme-li u těch možností, setkáte se např. s místem, kde nelze s pěchotou postoupit bez ztrát dále - kvůli sniperovi číhajícímu na vzdáleném jeřábu. Vyřešit se to dá s pomocí bazuky: trefit jeřáb v jeho základech, přičemž jeho následný pád bude osudný i pro zmíněného odstřelovače.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Potěší střídání dne a noci, co zde podle všeho nebude mít jenom kosmetický efekt. Využití kteréhokoli vámi preferovaného dopravního bojového prostředku v jakékoliv misi. Speciální body za dobře odvedenou práci, za což si zpřístupníte zajímavé bonusy. Či zohlednění důležitých míst a úkolů pro splnění na vašem radaru. V rámci multiplayeru na vás čekají tři herní režimy - Deathmatch, Dominance a co-op a dokonce vděčná možnost použití jaderné zbraně. V singleplayerové kampani zase tvůrci z maďarského studia Stormregion slibují nějakých 15 hodin hraní na nejjednodušší obtížnost.

zdroj: Archiv


Codename Panzers Cold War atari trailer

Takže asi nezbývá než se začít těšit na únor, kdy Codename Panzers: Cold War pro PC konečně vyjdou, pod hlavičkou nového distributora Atari, který je převzal po zkrachovalých 10Tacle (původně měla hra vyjít již před rokem) - více v aktualizované screenshotové galerii a dřívějším zpravodajství.

Posily na bojiště Codename Panzers Cold War  [15.2.2008 20:20 - levis]
Trailery: Bully, Lost, Codename Panzers Cold War  [1.2.2008 16:16 - levis]
Codename Panzers Cold War ve videu  [8.1.2008 16:16 - jester]
Studená válka naostro v Panzers Cold War  [2.1.2008 12:12 - jester]
Videa: Panzers Cold War, Call of Duty 4, Requital  [21.8.2007 17:17 - jd&levis]
První ukázky z Codename Panzers: Cold War  [9.3.2007 21:21 - korgull]
Oznámení Codename: Panzers – Cold War  [15.9.2006 18:18 - korgull]
zdroj: IGN, VE

mart

Nejnovější články