Přeměna ve stíhačku z Transformers War for Cybertron
zdroj: tisková zpráva

Přeměna ve stíhačku z Transformers War for Cybertron

24. 5. 2010 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Konečně už víte, čím se liší od Modern Warfare. + VIDEO

Obrázek zdroj: tisková zpráva Nejde tak úplně říct, že by se nadcházející sci-fi akce Transformers: War for Cybertron neinspirovala třeba Modern Warfare 2. Režisér hry Matt Tieger má pro to vysvětlení: "Ten rozdíl je v tom, že v naší hře se můžete změnit ve stíhačku."

A také že ano: jenže narozdíl od singleplayerové kampaně se v síťové hře nepotkáte s těmi "filmovými Transformery", tzn. hrdiny Optimem Primem nebo Megatronem, poněvadž ty si vývojáři z High Moon vyhradli pro sólovou část hry. V multiplayeru si naopak postavíte vlastního robota (skauta, lídra, vědce nebo vojáka) a vybavíte ho způsobem, který nápadně připomíná právě Modern Warfare.


Transformers: War for Cybertron - nový trailer

Za každé zabití pak budete získávat zkušenosti, které v konečném plánu povedou k odemknutí nových zbraní, schopností nebo třeba odměn za několik zabití v řadě. Nic nového pod sluncem, snad kdybyste si nemohli odemknout třeba EMP brokovnici nebo fúzní dělo, které si váš robot připevní na rameno.

Jsou to ale právě ony proměny, které budou patrně rozhodovat o vaší volbě třídy: skaut se dovede přeměnit v auto, vědec ve stíhačku, lídr v obrovitánský truck a voják zase v tank. Už víte, jak si vyberete?

Transformers: War for Cybertron vyjde 22. června pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii a DS - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Rychlá auta z Transformers War for Cybertron  [18.3.2010 16:16]
Transformers War for Cybertron za ty zlé  [10.3.2010 09:09]
Trailer z Transformers War for Cybertron  [14.12.2009 14:14]

zdroj: GS

levis

Nejnovější články