Představení čtyř map z Battlefield 3: End Game
zdroj: tisková zpráva

Představení čtyř map z Battlefield 3: End Game

18. 2. 2013 11:32 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Po spoustě slov o tom, jak budou nové krosové motorky a staronový mód Capture the Flag super,...

Po spoustě slov o tom, jak budou nové krosové motorky a staronový mód Capture the Flag super, se konečně dostáváme k tomu klíčovému, co nabízí každé nové DLC k Battlefieldu 3, tedy mapám. End Game nabídne, stejně jako předchozí DLC, čtyři mapy, které by měly udělat radost havně milovníkům střetů v otevřeném prostoru. Velikostí se podobají Caspian Border a Operation Firestorm, což znamená prostoru pro hrátky s motorkami a novými protileteckými platformami.


První z map se jmenuje Operation Riverside a jejím tématem je podzim - každá z nových map bude mít vztah k jednomu z ročních období). Rozložení základen dělá z Riverside mapu, která podporuje pěchotu ve volném pohybu, kdy vozidla budou často muset volit delší cestu, takže nepůjde o žádné orgie tanků a spol., kde si pěšák nevystřelí. Přes řeku, která vede středem mapy se dá dostat i pomocí různých skokánků, což je jako stvořené zejména pro motorky. Mezi hratelné módy na této mapě patří Capture the Flag, Air Superiority, Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch 
Nebandan Flats bude spíše opakem. Umístěna v poušti a s jediným velkým skladištěm nabízí obrovskou plochu pro milovníky střetů ve vozidlech. Zároveň ale její otevřenost bude klást důraz na rychlý pohyb, protože zde nebude mnoho přirozených překážek, které by vás v případě potřeby kryly. Použitelné módy budou Capture the Flag, Air Superiority, Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Kiasar Railroad přinese železnici a poklidně vyhlížející dřevařský závod, které se brzy promění v menší válečné peklo. Na rozdíl od pouště tady půjde o využití různých převýšení ve svůj prospěch. Co se týče neodmyslitelného využití motorek, abyste si našli nějakou tu zkratku, budete muset dobře číst přírodu. Podporovány jsou módy Capture the Flag, Air Superiority, Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Poslední mapou je zimní Sabalan Pipeline. Ústředním bodem bude ropovod vedoucí zasněženou horskou krajinou. Zde bude, podobně jako u Operation Riverside, kladen důraz na větší svobodu pěchoty v pohybu po mapě a omezení pro pohyb vozidel, protože cesty a stezky budou limitovanější a budou mít pár uzlových bodů. Zároveň ale cesty nabízí rychlou cestu mezi základnami, což znamená, že při Capture the Flag je třeba je dobře hlídat. Mezi podporovanými módy nechybí Capture the Flag, Air Superiority, Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články