Předposlední epizoda Hitmana zavede Agenta 47 do vojenského tábora v Coloradu
zdroj: tisková zpráva

Předposlední epizoda Hitmana zavede Agenta 47 do vojenského tábora v Coloradu

7. 9. 2016 14:28 | Preview | autor: Adam Homola |

Hitman nepřestává cestovat po světě a i v posledních dvou epizodách se podívá do míst, která v rámci nové hry ještě nenavštívil. Než ale všechno uzavře v Japonsku, podíváte se už 27. září do Spojených států. Konkrétně do Colorada, které bude hlavním dějištěm páté a předposlední epizody nového Hitmana.

Hlavní misí bude tentokrát úkol s názvem Freedom Fighters, kdy musíte najít a zlikvidovat čtyři nebezpečné osoby. Problém je, že všechny čtyři cíle se nachází v malé farmářské oblasti, která je přestavěná na přísně střežený tréninkový tábor pro soukromé vojsko. Někde mezi spoustou žoldáků pochodují i Sean Rose, Maye Parvati, Eza Berg a Penelope Graves a je ve vašem zájmu, aby pochodovat přestali.

Podle vývojářů má být Freedom Fighters tou zatím nejtěžší misí. Nejen kvůli tomu, že musíte odpravit ne jednoho či dva, ale rovnou čtyři cíle. Především kvůli faktu, že jakmile vkročíte do tábora, jste okamžitě a po celou dobu na nepřátelském území. Na oplátku se ale zase dočkáte velkého posunu v příběhu a dojde i na několik zásadních odhalení. Ostatně na pořádnou gradaci příběhu je už nejvyšší čas, vzhledem k tomu, že příště vás už čeká jen velké finále.

Hitman 6 (pracovní název) zdroj: tisková zpráva

Freedom Fighters přidá do Hitmana také nové příležitosti, převleky, 70 různých výzev, odemykání nových zbraní a předmětů a spoustu dalších věcí. Na konci září tak bude mít Agent 47 co dělat a vy se pak budete moct připravit na finále. To se odehraje v Japonsku, ale konkrétní datum vydání šestá a poslední epizoda zatím stále nemá. Víme jen, že to bude někdy letos.

Japonsko ještě ale celého Hitmana možná tak úplně neuzavře. Není to tak dávno, co se vývojáři z IO Interactive vyjadřovali k aktuálním šesti epizodám jako k první sérii. Mezi řádky ale šlo vyčíst, že by mohli začít pracovat na druhé sérii. Ta má ale do svého případného oznámení ještě daleko a Agent 47 má před sebou ještě dvě mise.

Nejnovější články