Postavte si vlastní LittleBigPlanet
zdroj: tisková zpráva

Postavte si vlastní LittleBigPlanet

14. 7. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jestliže hledáte v herním světě něco skutečně originálního, vaše pátrání je tímto u konce.

Hra LittleBigPlanet, která je cílena na konzoli PS3 v rámci PSN (PlayStation Network) projektů určených ke stažení, na E3 poodhalila své další půvaby. Hlavní protagonisté zdejšího - řekněme side-scroling - dobrodružství, roztomilí malí panáčkové, jejichž obrysy díky vstřícným editačním možnostem budete moci plně přizpůsobit obrazu svému, se budou prohánět levely za pomoci rozličných aktivit. Těmi budou zejména skákání a přeskakování či přichycení se určitého objektu, nebo další postavičky na scéně.


LittleBigPlanet E3 trailer - stažitelná verze (43 MB, 1280x720)

S tímhle úzce souvisí povědomí o snadném ovládání, motivu nutné kooperace a pak o velice pokročilé fyzice, která hraní dokáže vdechnout neuvěřitelně živoucí atmosféru. Stejně jako prvek, že skrze směrový kříž lze změnit obličejové výrazy vámi ovládané figurky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na výše avizované modifikaci vašeho malého hrdiny je kouzelné, že to lze provést kdykoliv během hraní, přičemž po vyvolání příslušného menu stačí jen několik stisknutí tlačítka X a budete mít před sebou rázem "chasníka" s Wyatt Earpovským šerifským knírem a pirátskou rukou, tou, kterou proslul kapitán Hook. Takže se netřeba bát nějaké uniformity ve světě, který s vámi bude sdílet offline, stejně jako online trojice dalších hráčů.


LittleBigPlanet gameplay nahrávka z JeuxFrance, další jsou na GameTrailers

Na cestě přitom budete moci jednotlivé předdefinované levely oživit objekty různých tvarů a velikostí, které sem díky jednoduchým editačním nástrojům vložíte, či které z několika dílů postavíte, čímž vytvoříte pokaždé zcela unikátní herní prostředí. Tím se posléze mohou ubírat vpřed ostatní hráči, pro něž to tak tady bude nová výzva. Zkrátka hráči hráčům! Jediným záporem LittleBigPlanet je datum vydání, stanovené až na začátek příštího roku.
zdroj: GameSpot, Gamersyde

mart

Nejnovější články