Poslední DLC přidá do Gears of War 3 pět map
zdroj: tisková zpráva

Poslední DLC přidá do Gears of War 3 pět map

17. 2. 2012 10:06 | Preview | autor: Adam Homola |

Jestli ještě protáčíte Lancera v multiplayeru Gears of War 3, tak dávejte pozor. Epic...

Jestli ještě protáčíte Lancera v multiplayeru Gears of War 3, tak dávejte pozor. Epic čerstvě oznámil, že do hry přibudou tři zbrusu nové mapy a tři remaky z předchozích dílu. DLC s názvem Forces of Nature má být posledním balíčkem map, který do Gears 3 přibude. Z prvního dílu se vrátí mapa Raven Down a z dvojky Jacinto. Nováčky na poli map budou Artillery, Aftermath a Cove. A jak už název DLC napovídá, každá mapa bude zasažena nějakou přírodní pohromou, aby to bylo ještě zajímavější.

Aftermath postihlo ničivé tsunami. Během hraní se bude část prostředí čas od času zaplavovat a mapa se bude třást, takže se headshoty budou udělovat mnohem hůře. Artillery vypadá jako normální vojenská základna, ale po chvíli se přiřítí velké tornádo a bouře, vzduchem bude létat bordel a viditelnost bude výrazně horší. Zapomeňte tedy na odstřelování. Cove je pro změnu zasazena do velmi husté mlhy. Rozbořené Jacinto vás přivítá hustým deštěm a Raven Down zase sněhovou vánicí.

Mapy nebudou to jediné, co Forces of Nature do hry přidá. Novinkou budou také čtyři skiny pro postavy - Commando Dom, Mechanic Baird, Savage Grenadier Elite a Savage Hunter. Přibudou také nové skiny pro zbraně. Z druhého dílu se vrátí ještě mód Guardian a chybět nebudou ani řádně vypečené easter eggy.

DLC Forces of Nature by mělo být už poslední, ale znáte to. I v případě Gears of War 3 platí pravidlo, že pokud budou hráči lačnit po novém obsahu, vývojáři se smilují a možná přibude ještě něco. Hlavní producent Rod Fergusson sice řekl “nikdy neříkej nikdy,” ale Epic už nějakou dobu dává najevo, že si se značkou Gears of War dá na čas pauzu. Ostatně teď kutí Fortnite a prý i něco velkého pro next gen. Internetem taky kolují spekulace, že by nějakou prequel trilogii mohli mít na starosti kluci z People Can Fly, kteří pod dozorem Epicu udělali Bulletstorm.

Nejnovější články