Plná verze Prison Architect vyjde už v říjnu tohoto roku
zdroj: tisková zpráva

Plná verze Prison Architect vyjde už v říjnu tohoto roku

31. 7. 2015 13:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Vývoj vězeňského tycoonu Prison Architect spěje zdárně ke konci. Po dlouhém a přínosném období předběžného přístupu a několika desítkách alfa verzí (ta poslední nese číslovku 35) se hra blíží svému vydání. Vývojáři z Introversion Software oznámili, že plná verze Prison Architect, nebo-li "Verze 1" jak sami říkají, vyjde už letos v říjnu.

Za pár měsíců se tak simulátor věznice zbaví nálepky alfa, případně poté beta, pokud na ni vůbec dojde, a bude tvůrci považován za vydanou hru. Označení Verze 1 ale samo sebou značí, že poté pravděpodobně přijde nějaká verze 1.1, 1.2 apod. Samotným vydáním to zřejmě končit nebude.

Než se k němu ale dostaneme, čeká nás ještě minimálně aktuální Alpha 35. Ta by už měla být k dispozici a vývojáři v tiskové zprávě nabádají všechny hráče k pořádnému otestování. A pak hlavně k poskytnutí konstruktivního feedbacku, protože jsou to právě názory hráčů, které Prison Architect postupně pomáhají tvarovat do finální podoby.

Alpha 35 přitom do hry přináší obrovský update pro systém vězeňských gangů. Vězni teď mohou mezi sebou obchodovat s kontrabandem za peníze, které lze následně použít na zaplacení ochrany. Lídři gangů totiž budou aktivně instruovat vojáky a důstojníky, aby získali teritorium věznice, ze kterého pak mohou vybírat peníze proti vůli tamním vězňů. Uvidíme, kolik alfa verzí nás ještě do října čeká, 35. ale jistě tou poslední nebude.

Nejnovější články