PC verze Resident Evil 6 bude mít speciální mód
zdroj: tisková zpráva

PC verze Resident Evil 6 bude mít speciální mód

25. 1. 2013 18:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Resident Evil 6 se sice neprodával tak, jak Capcom očekával, ale japonský vydavatel zkusí štěstí ještě na PCčku. Aby tam nešel jen s prázdnýma rukama a obyčejným portem, přihodí navrch jeden staronový mód. Tím bude The Mercenaries s podtitulem No Mercy a do oblíbeného Mercenaries napěchuje víc nepřátel, možnost dosahovat větších skóre pomocí komb a v neposlední řadě má být upravený mód také trochu větší výzvou, než tomu bylo na konzolích. To ale není všechno a Capcom nezapomíná ani na hráče konzolových verzí hry. V článku se můžete podívat na video z jiného nového módu, který bude pro všechny:

Vedle módu The Mercenaries: No Mercy přibude do PC verze, a nejen do ní, také mód Siege. Ten už je opravdu nový a bude pro majitele PC verze zdarma, pro konzolisty pak bude k dispozici v březnu za 320 MS bodů nebo za 4 dolary. Jedná se čistě o online mód pro dva až šest hráčů, ve kterém bude jeden počítačem řízený nezkušený agent BSAA v nesnázích a vaším úkolem mu bude pomoct - nebo ho zabít. Hráči se rozdělí do dvou týmů - jeden tým bude ovládat nepřátelská monstra, která půjdou nováčkovi po krku, zatímco druhý tým bude ovládat lidi a bude se snažit agentovi pomoct.

zdroj: Archiv

Nový Siege mód v akci.

Každá hra v Siege módu bude rozdělená na dvě kola, a jak už asi tušíte, role hráčů se prostřídají. Jednou budete nováčka chránit před monstry, podruhé bude vaším úkolem ho co nejrychleji dostat. Kolem a kolem nedělá Siege mód nic extra nového, ale zase tak genericky taky nezní. A je vtipné, že z obvykle nenáviděných eskort misí, kdy většinou nadáváme na stupiditu a sebevražedné sklony počítačem řízené postavy, dokázali vývojáři z Capcomu udělat plnohodnotný multiplayerový mód.

Nezapomeňte se podívat také do naší galerie, kam jsme přidali spousty nových obrázků z PC verze Resident Evil 6.

Nejnovější články