Oznámení God of War Ghost of Sparta
zdroj: tisková zpráva

Oznámení God of War Ghost of Sparta

5. 5. 2010 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Bizarní, postapokalyptický svět znovu ožije ve videohře.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Sony dnes rozlousklo všechny ty tajemné náznaky na webech God of War oznámením nového dílu v sérii, který se bude jmenovat Ghost of Sparta a je určen výhradně pro PSP. Na hře pracují opět vývojáři z Ready at Dawn, tedy autoři nedávného GoW: Chains of Olympus. Podle Erica Levina ze Sony má nový titul v sérii posunout technologickou hranici konzole PSP, nabídnout vyšší rozlišení a větší ostrost modelů.

Oproti zmiňovaným Chains of Olympus je přislíbeno o čtvrtinu víc hratelných sekvencí, zlepšený model práce se zbraněmi a nové nadpřirozené síly. Samotná hra má vyprávět příběh Kratova vzestupu do role boha války a soustředit se bude hlavně na zkoušky, které musí hl. hrdina absolvovat v zapomenutých světech, aby o své síle přesvědčil bohy. Nějakým způsobem má hra zodpovědět i otázky ohledně Kratosovy rodiny, ba i jeho jizvě a tetování.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ghost of Sparta bude také sdílet některé prvky s God of War 3 a obsáhne i to, co autoři GoW3 zamítili, protože se jim to nehodilo do krámu - kdežto vývojáři z Ready at Dawn jsou tím nadšení (jde např. o jednotlivá komba).

God of War: Ghots of Sparta vyjde koncem roku pro PSP, více informací přinese E3.

zdroj: PR

mart

Nejnovější články