Oznámení Conflict Denied Ops
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Conflict Denied Ops

20. 8. 2007 14:25 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Další hrou ze série Conflict bude bývalý next-gen projekt Crossfire s agenty Spojených států v hlavní roli. + PRVNÍ OBRÁZKY

Rok po představení projektu Crossfire jej Eidos znovu oznámili, tentokrát již pod názvem Conflict: Denied Ops. Jeho autory jsou totiž Pivotal Games, právě autoři série Conflict (např. Conflict: Vietnam, v naší recenzi 81%), kam se nakonec zařadí i bývalý Crossfire. Půjde o vojensky laděnou kooperativní FPS, jejímiž hrdiny budou agenti zcela tajně pracující pro Spojené státy. Pod kontrolu se vám tedy dostanou dva nemilosrdní specialisti na zbraně a vojenskou taktiku, které provedete řadou misí v Jižní Americe, Africe a Rusku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Conflict: Denied Ops bude zcela nekompromisní akci v hollywoodském stylu: ničení budov, odstřelování nepřátel skrz zdí apod. Zřejmě po vzoru Army of Two a dalších kooperativních stříleček z poslední doby budete moci mezi dvěma postavami přepínat, navzájem se krýt, zkoumat rozdvojené cesty apod. Hra bude navíc díky svému Puncture enginu obsahovat zničitelné prostředí. Datum vydání je naplánováno na jaro příštího roku.
zdroj: WP, homepage

levis

Nejnovější články