Oznámení adventury Audere Sempere
zdroj: tisková zpráva

Oznámení adventury Audere Sempere

6. 1. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Znuděná a ambiciózní římská novinářka se z legrace pouští do luštění šifrované zprávy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Vánoční svátky, které tisková oddělení těch největších vydavatelů zásadně ignorují, představují jednu z příležitosti pro nezávislé tvůrce a menší vývojáře obecně. Takto toho využili i 10th Art Studio k oznámení své nové adventury Audere Sempere, kterou vydají Adventure Productions (zkušenosti se zahraniční distribucí Reprobates, The Abbey).

Události budou zasazeny do jednoho měsíce října v Římě, kdy znuděná studentka žurnalistiky a zároveň začínající novinářka Elisa v kanceláři z nudy začně dekódovat šifrovanou zprávu. Jak ale brzy zjistí, v sázce je mnohem víc: životy, Elisina práce, tajemné esoterické spolky..

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Autoři se honosí tím, že ve hře se vystřídá na pětatřicet lokací a dvacítka postav, které pro ně vyrobil designér Fabrizio Florentino (svého času spjatý s Marvelem a DC Comics). Samotná hra bude zasazena jen do Říma, jehož zásadní památky a náměstí mají být věrohodně zpracovány natolik, aby vám vydržely zhruba na patnáct hodin hraní.

Elisa si navíc během hry bude moci dělat poznámky do svého bloku, které nějakým způsobem (v přeneseném slova smyslu) využijete jako "interaktivní nápady" k řešení jednotlivých puzzlů. Což si nedovedu vyložit jinak, než že daný nápad bude třeba nejprve v úplnosti zanést na papír a odsud pak hrdinku donutit, aby jej vyzkoušela.

zdroj: Archiv


Audere Sempere debutový trailer

Audere Sempere pro PC vyjde někdy v tomto roce.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články