Ohlášení Halo 2 a Project Gotham Racing 2
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení Halo 2 a Project Gotham Racing 2

8. 8. 2002 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ne Fantomas, ale Master Chief je tím, který se vrací...

Halo 2, pokračování velice oblíbeného akčního trháku, sci-fi střílečky v pohledu z vlastních očí, si razí cestu na Xbox. Kromě této hry se ale chystá ještě jeden titul - druhý díl závodů Project Gotham Racing 2. S tímto oznámením se dnes vytasila společnost Microsoft.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Halo 2 vzniká v dílnách vývojářského studia Bungie Studios, kteří ho mají v plánu dokončit do Vánoc 2003, tedy půl roku poté, kdy se má objevit první díl Halo portnutý na PC (info). Ve dvojce budete mít coby geneticky upravený supervoják Master Chief spoustu jiné zábavy. A jak Microsoft slibuje, Halo 2 svého předchůdce převálcuje nejen co do grafického provedení, ale také co do intenzity soubojů. Master Chief se se svými námořními spojenci vydá opět do boje proti obnoveným silám Covenantu - koalici mimozemských ras. Už tak docela obsáhlý arsenál zbraní bude obohacen o několik nových a jistě i velice účinných kousků, a také vozový park zaznamená více než dvakrát více vozidel. Vedle single-player kampaně se můžete těšit také na online pařbu přes Xbox Live.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Project Gotham Racing 2, na kterém pracují Bizzare Creation, se na druhé straně neobjeví dříve, než na začátku roku 2004. Až se vám ale jednou dostane do ruky, uvidíte, že oživí jinak nudné ulice mnoha krásnými kárami, včetně nových, od těch nejrenomovanějších výrobců plně lincencovaných, autíček značky Ferrari nebo Porche. Hra tak obsáhne celkem více než 50 vozidel, a také několik nových měst jako Edinburgh, Scotland a Hong Kong. I tato tento titul půjde hrát online přes Xbox Live.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články