Odsun přídavku pro Tomb Raider Underworld
zdroj: tisková zpráva

Odsun přídavku pro Tomb Raider Underworld

10. 2. 2009 0:01 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Obrovské jeskyně a staré krypty pod sídlem rodiny Croftových budete objevovat o něco později. + VIDEO

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Jak jsme informovali koncem ledna, k akční adventuře Tomb Raider Underworld (7/10, recenze) vzniknou dva stažitelné přídavky. První na řadu přijde Beneath The Ashes, který se původně měl na Xbox Live Marketplace objevit 10. února, ale kvůli technickým problémům byl odložen. Měsíc poté pak další s názvem Lara’s Shadow. O Beneath The Ashed se objevily také první detailnější informace. Bude se odehrávat po událostech v Tomb Raider Underworld, kdy se Lara Croft vrací do shořelých zbytků sídla Craftových a zatímco se potýká s osobními ztrátami. Zjistí, že pod sídlem jsou obrovské jeskyně a staré krypty, které její otec použil k ukrytí tajemství nedozírné moci. Váš úkol tedy bude jasný – najít mocný artefakt.

zdroj: Archiv


Tomb Raider Underworld DLC1 video diary

K tomu, abyste si Beneath The Ashed mohli zahrát, nepotřebujete dohrát Tomb Raider Underworld. Stačí pouze vlastnit originální hru a přídavek bude fungovat jako samostatné dobrodružství. Stát bude 800 bodů v Xbox Live Marketplace a herní rozsah tohoto přídavku by měl být stejně tak velký, jako jednotlivé levely v Underworld. Kromě toho, že se budete pohybovat v novém prostředí se svou vlastní atmosférou, která se nepodobá ničemu v původní hře, autoři vymysleli i nové hádanky k vyřešení. V jedné dokonce budete muset nevšedně využít svůj vystřelovací hák. Tvůrci tvrdí, že využít budete muset všechno, co ponese Lara Croft v batůžku.

Bohužel, pokud nevlastníte Xbox 360, máte smůlu a žádný z plánovaných přídavků si nezahrajete. Eidos se totiž k nevoli fanoušků domluvil exkluzivně s Microsoftem pro šíření přídavků výhradně na jejich konzolovou platformu. Smůlu mají také majitelé PC verze - více o Tomb Raider Underworld v dřívějším zpravodajství.

Stažitelný přídavek do Tomb Raider Underworld  [23.1.2009 10:10 - levis]
Tomb Raider Underworld zklamáním  [9.1.2009 20:20 - jd]
Burnout Paradise česky, Tomb Raider Underworld později  [26.11.2008 10:10 - jd]
zdroj: Gameresyde

chewiedc

Nejnovější články