O válečné RTS Joint Task Force
zdroj: tisková zpráva

O válečné RTS Joint Task Force

31. 7. 2006 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přibližně přede dvěma lety začali vývojáři z Most Wanted Entertainment pracovat na moderním válečném real-time takticko-strategickém projektu s názvem Joint Task Force a teď se jejich dílo chýlí ke konci (předobjednávka na TISCALI Gameshopu).

Během srpna se prý dokonce můžeme těšit na hratelné singleplayerové demo. To vám má předvést dvě mise z celkových 20, které budou obsaženy v plné hře. Jedna prý bude krátká a snadná a ta druhá "dlooooouhá" a obtížná. Most Wanted by zároveň rádi provedli veřejné betatestování mutliplayeru, o této záležitosti však ještě nebylo přesně rozhodnuto.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak už bylo řečeno, Joint Task Force bude čítat 20 misí. Budou součástí pěti scénářů, které vás zavedou do míst jako Somálsko, Bosna, Afghánistán, Kolumbie a Irák. Některé z misí vycházejí ze skutečných událostí, všechny jsou však vzájemně propojeny příběhem, který je klíčovým. I proto si v singleplayeru zahrajte výhradně na té "správné" straně (JTF). V multiplayeru už však budete mít na výběr ze tří frakcí - velmi moderně vybavené a tudíž i docela drahé JTF; rozumně ozbrojené, dobře organizované a ne úplně levné armády diktátora; ne tak vybavené, zato levné a početné síly teroristů.

Specifikem této hry má být taktický přístup. Za misi a splněný úkol získáte peníze, s kterými byste měli nakládat velmi obezřetně. Vaše jednotky kromě toho budou nabývat na bojišti zkušenosti, za něž je budete moci v průběhu hraní povýšit na důstojníky. Ty už můžete začít i různě specializovat. Spolu s hrou má vyjít rovněž editor, ve kterém si budete moci vytvořit další single- i multiplayerové mise. Nicméně, přestože ovládání editoru má být velmi snadné, k tomu, abyste si vytvořili například i celou kampaň, bude třeba, abyste měli alespoň nějaké základy v programování. Pro zájemce máme na závěr odkaz na minulý týden vypuštěný videoklip nabízející pohled do zákulisí vývoje.
zdroj: FiringSquad

korgull

Nejnovější články