Novinky z Virtua Tennis 3
zdroj: tisková zpráva

Novinky z Virtua Tennis 3

9. 2. 2007 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tohle arkádové tenisové povyražení, které si můžete připomenout skrze dřívější články, má v X360 verzi nabídnout něco skutečně zajímavých libůstek.

Na prvním místě je asi ta grafická, neboť podle Segy půjde o vůbec první titul pro next-gen konzoli od Microsoftu, který bude prezentován v nativním 1080p rozlišení (tedy žádný upscaling). A třebaže po tomhle prohlášení ihned přispěchali z EA, že 1080p premiéru bude mít o něco dříve jejich NBA Street Homecourt, je to vlastně úplně jedno, poněvadž HDTV podporující oněch 1920x1080 většina hráčů doma stejně nemá. Nicméně i tak si budete moci vychutnat skvělé vizuální zpracování, o jehož maximální přiblížení se realitě se mají postarat přesvědčivé animace, tady také kupř. čárových sudí, a pokroková fyzika, bohužel zde především na oblečení hráčů, alébrž míček na kurtu a některé údery znovu připomínají, že tahle série má kořeny na automatech.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Mezi další klady X360 verze bude patřit online multiplayer, jímž PS3 inkarnace nebude disponovat, v jehož rámci se můžete spolu účastnit různých bodovaných turnajů a nebo vyzvat kamaráda k exhibičnímu klání, eventuálně kamarády - pro čtyřhru. Jednou z hodně zajímavých featurek se zdá být Spectator mód ve stylu hry Project Gotham Racing 3. Jeho využití bude mít hned dvě podoby. V té první si představte online turnaj, kde svůj zápas skončíte dříve než ostatní – pročež budete mít jedinečnou příležitost okouknout konkurenci během jejich zápasů, další tenisty, s nimiž se možná utkáte v příštím kole. Alternativou pak je sledování vybraných zápasů nejlepších hráčů světa a nebo vašich kamarádů v akci!

Něco vylepšení doznal hlavní World Tour mód, kde je prostor pro ještě větší a lepší definici vámi vytvořené postavy, pro další aktivity, mezi nimiž jsou třebas dovolená nebo nucená přestávka v případě zranění. Tady se mají na mysli patrně ta únavová. Přibyly další minihry a také Court Games režim, co má být jakýmsi mixem miniher a multiplayerového hraní. Jednou z takových miniher je Avalanche, kde se nacházíte pod velkou rampou a dolů na vás padají olbřímí tenisové míčky a obrovské kusy ovoce. Překvapivě musíte sbírat ono ovoce a vyhnout se míčkům, asi kvůli vitamínům nebo co:-) Abych nyní trochu vyrovnal skóre, na závěr ještě noticka k exkluzivnímu momentu z PS3 verze, jež bude maximálně využívat padu Sixaxis. Tedy jeho citlivosti na pohyb, díky čemuž nebudete nuceni stisknout během hraní jediné tlačítko. Už se netěším, má dosavadní zkušenost s PS3 ovladačem v tomto směru není moc pozitivní (eufemisticky řečeno), mnohem zajímavěji se jeví info, že se možná dočkáme hratelného dema Virtua Tennis 3!
zdroj: IGN

mart

Nejnovější články