Nová kampaň posune Total War: Attila do doby Karla Velikého
zdroj: tisková zpráva

Nová kampaň posune Total War: Attila do doby Karla Velikého

25. 11. 2015 16:00 | Preview | autor: Adam Homola |

V zatím největším rozšíření pro strategii Total War: Attila se podíváte do středověku. Název stahovatelné kampaně je totiž Age of Charlemagne a pokrývá tedy období, kdy už Attilovy kosti dávno ohlodaly myši. Karel Veliký totiž vládl v osmém a devátém století, a pokud si vybavíte hodiny dějepisu, dojde vám, kolik práce před vámi leží a jaké zajímavé události vás v datadisku čekají.

Vývojáři pro DLC Age of Charlemagne připravili novou kampaňovou mapu Evropy, rozdělenou na více než 50 provincií, které začnete dobývat a ovládat v roce 768 s pomocí dobových jednotek. Nový věk, nové jednotky a nová mapa s sebou také přináší nově stylizovanou grafiku ve hře i v UI.

K dispozici bude celkem 8 hratelných frakcí s novými jednotkami, odpovídajícími technologiemi a budovami. Age of Charlemagne může chvílemi působit skoro jako plnohodnotný datadisk, přesto ho tvůrci prezentují jako DLC a rozšíření stávající hry, které by ale mělo nabídnout desítky hodin zábavy i díky novým prvků jako jsou zohlednění únavy z válčení (čím více válek, tím unavenější obyvatelstvo) nebo specifické příběhové eventy.

zdroj: Archiv

Age of Charlemagne vyjde 10. prosince na Steamu za 15. eur, v předobjednávce můžete DLC získat s drobnou slevou. Vedle traileru se můžete podívat na několik nových obrázků v galerii.

Nejnovější články