Návštěva nové Adventure zóny pro Diablo III, kterou ale znáte už z Lord of Destruction
zdroj: tisková zpráva

Návštěva nové Adventure zóny pro Diablo III, kterou ale znáte už z Lord of Destruction

24. 7. 2015 14:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Nová zóna Ruins of Sescheron, která za nedlouho obsahově rozšíří Diablo III, už neleží jen v našich vzpomínkách. Blizzard novou zónu představuje na záběrech videa a zároveň na Battle.netu připomíná dobový a historický kontext oblasti, kterou se svého času prohnal Baal.

Do Ruins of Sescheron se dostanete, až patch 2.3.0 vyjde, otevřením mapy třetího aktu v módu Adventure. Tam byste měli v pravém horním rohu vidět nový waypoint, který vás do mrazivého světa přenese. Ještě než se vydáte mlátit monstra po hlavě, měli byste promluvit se Zoltunem Kullem a pak už se můžete pustit za dobrodružstvím. A za hledáním Kanai's Cube, která je jakousi moderní verzí staré známé Horadric Cube ze dvojky.

Připomeňme, že Sescheron byl živoucím symbolem sjednocených barbarských kmenů. Jeho brány byly tím posledním, co dělilo poustevníky od největšího pokladu celého Sanctuary, samotného Worldstone. Sescheronu vládnul Chief Elder Kanai, kterého lidé milovali, ale také se očekával jeho nástup na Immortal Throne.

zdroj: tisková zpráva

Jenže svého času se k Sescheronu dostal Baal se svojí obrovskou armádou, a jak to dopadlo si jistě pamatujete z intra či přímo z hraní Diablo II: Lord of Destruction. Kanai a jeho lidé se Baalovi postavili, ale moc platné jim to nebylo. Sescheron padl a vy se do něj teď podíváte v Diablo III.

Diablo III: Reaper of Souls zdroj: tisková zpráva

Patch 2.3.0 musí nejprve projít zkouškou ohněm na testovacím serverem, než se dostane do rukou všem hráčům - přesné datum vydání zatím neznáme. Na testovacím serveru se už ale objevil, takže nedočkavci se mohou do zamrzlých ruin vrhnout už nyní.

Nejnovější články