Mysteriózní Ether One vyjde s dvojím přístupem k hraní na konci března
zdroj: tisková zpráva

Mysteriózní Ether One vyjde s dvojím přístupem k hraní na konci března

28. 2. 2014 16:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Mysteriózní first person adventura Ether One zná konečně své datum vydání. Poměrně originálně vypadající hry se dočkáme už 25. března. Kdybyste náhodou zapomněli o čem Ether One je, tak vězte, že ve hře půjde o prozkoumávání křehkosti lidské mysli. Zajímavé to bude ale dvěma přístupy, které vám Ether One nabídne. Buď se můžete hrou jen tak v klidu potloukat a objevovat svět nebo příběh. Hra vás nebude zatěžovat žádnými puzzly ani žádnou akcí.

Druhý způsob hraní bude jiný. Půjde o hru s tradičními herními mechanikami, ne o interaktivní procházku s příběhem, jakou byla například Dear Esther. V této druhé variantě už musíte řešit komplexní puzzly a obecně půjde o mnohem interaktivnější zážitek, u kterého si potrápíte i mozkové buňky. Cenu hry vývojáři zatím ještě neprozradili, protože si sami nejsou jistí. Ale slíbili, že až budou blíže k vydání, cenu oznámí dopředu.

...

U příležitosti oznámení data vydání se tvůrci ze studia White Paper Games vytáhli i z teaser videem, které skutečně ze hry mnoho neprozrazuje, ale navnadí. A pokud máte někdo doma Oculus Rift, můžete si Ether One přidat na seznam her, které tuto technologii - hra bude virtuální realitu podporovat, ale samozřejmě si adventuření s fragmenty myšlenek užijete i bez ní.

Nejnovější články