Max Payne 3 nezapomíná ani na arkádové módy
zdroj: tisková zpráva

Max Payne 3 nezapomíná ani na arkádové módy

11. 5. 2012 19:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Max Payne 3 nebude jen o stylovém a temně-prosluněném singleplayeru a docela zajímavém multiplayeru. Rockstar přidal do hry i arkádový mód, ve kterém si budou užívat všichni vyznavači časomíry, destrukce a řetězových reakcí ala Burnout nebo The Club. Arkádový mód bude vlastně takovou bonusovou časovanou střílečkou pro singleplayer, ve které půjde o získání co nejvyššího skóre. Od toho bude mód Score Attack a z prvních dvou her se vrátí New York Minute.

V arkádovém módu ale nepojedete jen sami proti sobě. Překonávat vlastní skóre je sice fajn, ale mnohem zábavnější je porážet někoho jiného. Od toho tu máme Rockstar Social Club, pomocí kterého budete moci překonávat skóre vašich kamarádů a vaší crew. Vlastně něco jako autolog, battlelog a všechny tyhle logy. Navíc vás ale budou ještě vysoká skórata odměňovat odemykáním nových věciček pro multiplayer - avataři, zkušenostní bonusy a podobně vykutálené mrkvičky na provázku.

V módu Score Attack si budete moci projít libovolný singleplayerový level, který jste už pokořili v klasické kampani. Za každou úspěšnou střelu a každého zabitého záporáka dostáváte body. Za každou střelu do hlavy dostanete 100 bodů. Když se tedy vyzbrojíte kulometem a uděláte někomu z hlavy cedník, můžete si jít s pocitem dobře odvedené práce udělat v klidu kávičku. 250 bodů dostanete za zničené vozidlo a navíc tím ještě sejmete okolo stojící nepřátele. Když se budete válet na zemi, dostanete mnohem více bodů. Takže nezapomeňte - lehnout na záda, odjistit kulomet a nasypat celý zásobník do hlavy. Pak to kafe.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Starý známý New York Minute se vám odemkne až po dohrání celé příběhové kampaně. Pokud si tenhle mód z předchozích her nepamatujete, tak vězte, že dostanete minutu na to, abyste pozabíjeli, co nejvíc nepřátel. Vtip je v tom, že každý zabitý nepřítel vám získá trochu času navíc, podobně jako tomu bylo třeba v Carmageddonu. Za headshot tak dostanete 6 sekund, za normální zabití 5. Když zabijete nepřátele pomocí výbuchu auta, za každého dostanete 15 sekund. Je to vlastně takové pěkné sportovní předhánění se o to, kdo dá větší skóre nebo kdo vydrží v New York Minute dýl. Akorát, že “sportem” tady bude střílení nepřátel do hlavy.

Nejnovější články