Mateřské lodě ze Sins of a Solar Empire: Rebellion
zdroj: tisková zpráva

Mateřské lodě ze Sins of a Solar Empire: Rebellion

30. 1. 2012 13:13 | Preview | autor: levis |

V samostatném přídavku Sins of a Solar Empire: Rebellion se každá z dosavadních tří ras rozdělí na frakce loajalistů a rebelů a tím v podstatě určí převažující herní taktiku v datadisku. Rebelové pod TEC budou ideální, pokud rychle střídáte terče a snažíte se nikde nezůstat na jednom místě. Vasarijští separatisté jsou nejlepšími adepty na diplomacii, poněvadž dovedou udržet mír skoro s každým, kdežto vasarijští loajalisté zase představují jednu z nejútočnějších stran ve hře, prohlásili autoři.

Každou frakci vystihuje její mateřská loď třídy Titan, což je defenzivní obr, který všem vašim flotilám v bezprostředním okolí dodává extra obranné buffy. Samotná loď má mít šest částí se samostatnými statistikami a odemykatelnými pasivními skilly. Po jejich aktivaci bude možné převést energii tak, aby jedna část lodi snesla víc palby či aby jiná útočila se zvýšenou intenzitou.


TEC jsou ze všech ras nejméně technicky vyvinutí a jejich titáni vypadají primitivně, ale fungují. Advent jsou v zásadě kulturní rasa, jejich lodě jsou hezky zaoblené a využijí psionických skillů, takže s titánem lze ovládnout například i můstek nepřátelské lodi. Také převezmout celou planetu půjde u Adventů jen silou vůle.

Sins of a Solar Empire: Rebellion pro PC zatím nemá stanovené datum vydání.

Nejnovější články