LucasArts ohlásili Sam & Max 2 pro PC
zdroj: tisková zpráva

LucasArts ohlásili Sam & Max 2 pro PC

28. 8. 2002 0:53 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Klasická a velmi oblíbená humorná adventura z roku 1993 - Sam & Max: Hit the Road - bude mít skutečně pokračování pro PC.

news zdroj: tisková zpráva Je to skoro k nevíře, ale je to tak. Oznámili to dnes touto tiskovou zprávou LucasArts, kteří stojí také za úspěšným vydáním původní hry. Nové dílko je založeno na komiksech s názvem Freelance Police, vytvořených Stevem Purcellem.

Další díl Sam & Max byl už vloni ohlášen pouze pro Xbox, ale vývojářská společnost Infinite Machine zkrachovala začátkem srpna kvůli nedostatečným prodejním výsledkům jejich akční hry New Legends. Nyní tedy rozpracovaný projekt převzali přímo LucasArts, ale jeho vývoj bude naštěstí stále řídit Michael Stemmle, který se podílel i na vzniku původního Sam & Maxe. Ke shledání se starými dobrými přáteli - ukecaným psíkem a hyperaktivním králíkem, sice nedojde dříve než v prvním čtvrtletí roku 2004, ale už nyní se alespoň můžete začít těšit na spoustu dobrodružství, šíleností, donkichotské mise, nervy-cuchající akci i různá puzzle, která rozžhaví vaše mozkové závity.

Vedle Full Throttle 2 se tedy LucasArts začínají naplno vracet ke klasickým adventurám, které je kdysi nejvíce proslavily, a to je pro nás hráče jen dobře.

zdroj: PR

korgull&jd

Nejnovější články