Lords of Shadow od tvůrců Jericho
zdroj: tisková zpráva

Lords of Shadow od tvůrců Jericho

20. 8. 2008 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přiipravuje se výlet do středověku, v němž hrdinova zbraň poslouží víceúčelově. + TRAILER

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Připravuje se výlet do jižní Evropy v dobách, kdy za největší nóvum platil knihtisk a každý třetí člověk byl označován za kacíře. Pokud vám začal vrtat hlavou ten mimořádně prachobyčejný název, vězte, že Lords of Shadow bude přírůstkem do početné rodinky third-person akčních adventur a vezme si na paškál krutý a temný středověk. Ke slovu se v katakombách či zasněžených pustinách poměrně rovnoměrně dostanou jak hádanky, tak prozkoumávací a bojové prvky.

Takzvaný Combat Cross systém bude o tom, že hrdinova výzbroj může sloužit k několika různým účelům. Takový řetěz pro útoky na dálku se využije jak ke krveprolití, tak pro sevření nepřátel. Funkce Combat Cross na blízko se zase dá přeměnit v těžší kousek s obrannými schopnostmi, což se šikne v momentu, kdy potkáte monstrózní nepřátele a ještě větší bosse.

Vývojářem jsou španělští Mercury Games, tvůrci vlažně přijatého Clive Barker's Jericho. Svou novou hru popisují jako "epickou, lidskou, emotivní a hodně neveselou pohádku", tak uvidíme. Lords of Shadow vyjde v roce 2010 na PS3 a X360, z nichž se snažit vyždímat každou poslední kapičku výkonu, ve spolupráci s japonským zábavním gigantem Konami, který v roli distributora vystřídal Codemasters.

Update - více za 57 dnů na homepage a v traileru, který prý pochází přímo ze hry:

zdroj: Archiv


Lords of Shadow trailer
zdroj: PR

jester

Nejnovější články