Lidožravé rostliny v adventuře Jack Keane
zdroj: tisková zpráva

Lidožravé rostliny v adventuře Jack Keane

14. 4. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jak ukazuje sedm nových screenshotů, na tento podzim plánovaný Jack Keane od vývojářů z Team 13 slibuje být vtipnou a vizuálně atraktivní adventurou.

Hlavní hrdina Jack, žijící v těžkých koloniálních dobách, z nedostatku peněz přistoupí na netradiční práci: dělat doprovod tajnému britskému agentovi na záhadný Tooth Island. Loď ale ztroskotá u břehu a špion o chvíli později skončí jako potrava neznámého monstra v džungli. Jack se tedy na vlastní pěst pustí do pátrání a brzy zjistí, že Tooth Islandu kraluje jakýsi Doctor T s ďábelským plánem, jak pomocí lidožravých rostlin ovládnout Britské impérium.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Druhou důležitou a později hratelnou postavou se stane Amanda, mladá dáma původně zamestnaná dr. T, aby Jacka vystopovala a zajala. Později ale zřejmě propadne kouzlu hlavního hrdiny a obrátí proti pánu ostrova. Nově spuštěný oficiální web mezi postavami dále uvádí ještě Nevěstu (Bride) a jejího otce (Bride's Father). Tooth Island jinak slibuje patnáct rozdílných lokací (včetně Londýna, Kapského města a Indie), přes 250 použitelných a kombinovatelných předmětů, filmečky ve stěžejních momentech příběhu, orchestrální doprovod aj. Hra poběží na enginu PINA, nově obohaceném o motion blur, stíny s měkkými hranami, různé částicové efekty apod. Než Tooth Island vyjde pod CDV v třetím čtvrtletí 2007, můžete si třeba přečíst, co jsme o ni psali dříve anebo si stáhnout ICQ/MSN Avatar Pack z jinak povedené flashové homepage.
zdroj: ToTheGame

levis

Nejnovější články