DLC dovysvětlí Konec Mass Effect 3 už příští týden
zdroj: tisková zpráva

DLC dovysvětlí Konec Mass Effect 3 už příští týden

22. 6. 2012 19:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Konec Mass Effect 3, který vzbudil v době vydání spoustu vášní a ještě větší spoustu kritiky, se změní už příští týden. Lépe řečeno rozšíří. V úterý 26. června totiž vyjde DLC s názvem Extended Cut. To bude k dispozici zdarma na PC, PS3 a Xbox 360 a bude zaměřené jen a pouze na konec. PS3 verze vyjde v Evropě až 4. července. Mass Effect 3 by se tak měl dočkat nových scén, nového epilogu a hlavně by měl odpovědět na několik otázek, které zůstaly doposud nezodpovězeny.

Extended Cut by měl nabídnout prý až několik desítek minut nového obsahu a vývojáři měli údajně docela problémy nacpat všechnu tu parádu do 2 GB limitu, který je na konzolích pro DLC stanoven. Je důležité zdůraznit, že Extended Cut nenabídne pouze nové outro, ale spousty nových scén a nové volby v posledních fázích hry. DLC by mělo zároveň i naznačit budoucnost celé Mass Effect série.

Již existující konce Extended Cut ale nijak radikálně nemění. Pouze je rozšiřuje, předhazuje nové detaily a nabízí více kontextu. Žádné zásadní změny tedy nečekejte. K obsahu DLC se po jeho vydání dostanete tak, že naloadujete uloženou pozici před útokem na Cerberus Base a odtud už hrajte až do konce. Vývojáři pak doporučují, abyste si rozšířený závěr hry zahráli vícekrát a zkusili pokaždé jiné volby - jedině tak prý zažijete nový obsah v kompletním provedení, ne jen jeho část.

Nejnovější články