Karetní RPG Hearthstone můžete hrát konečně i na iPadu
zdroj: tisková zpráva

Karetní RPG Hearthstone můžete hrát konečně i na iPadu

18. 4. 2014 13:56 | Preview | autor: Adam Homola |

Skvělá kartičkárna Hearthstone: Heroes of WarCraft se po PC a Mac dostala konečně i na iPad. Na dotyková zařízení hra svým designem a zpracováním sedí perfektně a nebylo potřeba ji nějak rozsáhle upravovat. Pokud patříte mezi zapálené mobilní hráče, nemusíte se bát ořezané verze. Port na iPad je v podstatě jedna ku jedné shodný s verzí pro PC a Mac.

Hearthstone: Hereoes of WarCraft si ale zahrajete jen pokud máte alespoň iPad 2, iPad mini nebo kterýkoliv jiný novější iPad. Bohužel si ale mobilní verzi nezahrajete bez připojení k internetu. Pro duely mezi hráči to dává samozřejmě smysl, ale je škoda, že nemůžete v offline hrát v practice módu nebo sestavovat a ladit cestou do práce/školy balíčky karet.

Jestliže se ale s iPadem pohybujete pořád na wifinách nebo máte iPad s 3G/4G připojením, můžete vesele hrát i v pohybu. Mobilní verze využívá všech aspektů vašeho účtu, takže po odsednutí od PC můžete s hraním pokračovat nepřerušeně na tabletu - všechny karty, úrovně postav a vůbec veškerý dosažený postup z PC verze hry se v mobilním Hearthstone projeví, stačí se jen přihlásit na váš stávající účet, jak oznámili vývojáři na webu hry.

zdroj: Archiv

Jako bonus vám navíc vývojáři dají balíček karet zdarma - stačí jen dokončit tutoriál, zahrát si jakýkoliv mód a balíček karet vás nemine, ať už vyhrajete nebo prohrajete. Hearthstone je samozřejmě free to play, takže majitelé iPadů můžou rovnou kliknout na tento odkaz a začít zdarma hrát jednu z těch jednodušších, ale rozhodně povedenějších karetních her na trhu.

Do Hearthstone se chystá také první singleplayerové DLC s názvem Curse of Naxxramas, které vyjde zároveň pro PC/Mac a iPad verzi hry. Datum vydání zatím oznámeno nebylo, ale ani Curse of Naxxramas v offline módu asi nespustíme, bez ohledu na platformu.

Nejnovější články