Hračky německý specialistů na záběrech videa z Rainbow Six Siege
zdroj: tisková zpráva

Hračky německý specialistů na záběrech videa z Rainbow Six Siege

13. 10. 2015 13:37 | Preview | autor: Petr Poláček |

Členové německé jednotky German Super-Group 9 boří můj osobní mýtus o tom, že speciální jednotky vyráží do akce vždy ve speciálním oblečení, aby zvýšili svou efektivitu. Ale Němci ne, klidně do akce za záchranu rukojmí v Rainbow Six Siege vyrazí v riflích, a v případě Moniky Weiss alias I.Q. i v růžových teniskách. No, proti gustu žádný dišputát, hlavně když přímo v akci členové German Super-Group 9 nakopou soupeřům/teroristům zadek. A soudě dle videa, které GSG 9 představuje v boji, to zvládnou s pomocí svých hraček s prstem v nose. 

Monika používá RED Mk III “Spectre”, chytrý displej na levé paži, který v lokaci odhalí elektronická zařízení, aby je mohla odpálit zbraní v druhé ruce. Jen si musí dávat pozor, aby neodstranila nastražené elektronické pastičky svého týmu, protože displej to neumí rozlišit.

Specialitou jejího kolegy Eliase Kötze je zase těžký štít, kterým může nejenom odrážet nepřítele přímo, ale díky třem řadám zabudovaných oslepujících granátů je může vyvést z koncept a následně odstřelit, nebo je alespoň připravit jako na talíři ke zneškodnění pro své kolegy.

zdroj: Archiv

Třeba pro Dominica Brunsmeiera alias Banditu, zkušeného agenta, který se dříve v přestrojení zvládl infiltrovat i mezi drsné motorkáře. V rámci týmu GS9 patří k jeho specialitám hračka, která dokáže zelektrizovat obnažené ocelové zdi nebo jejich části, stejně jako třeba nastražený ostnatý drát.

Posledním do čtyřčlenné party je zkušený voják Marius Streicher aka Jäger, který podtrhuje celkově hodně defenzivní ladění německého týmu, když může do různých míst v lokaci umisťovat tzv. Magpie, zařízení co je schopné deaktivovat i vzduchem letící granát a další podobné nepříjemnosti.

Profily všech čtyř členů německého týmu German Super-Group 9 najdete na oficiálních stránkách, stejně jako profily všech dalších již představených týmů. Další informace o hře pro vás budeme mít z první ruky již brzy, určitě dříve než hra 1. prosince vyjde pro PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články