Hlavní záporák z Watch Dogs 2 se jmenuje Dušan Nemic a cvičí jógu
zdroj: tisková zpráva

Hlavní záporák z Watch Dogs 2 se jmenuje Dušan Nemic a cvičí jógu

16. 9. 2016 12:30 | Preview | autor: Honza Konfršt |

Málokdo asi čekal, že ve Watch Dogs 2 najde silnou východní stopu. Navíc ještě v roli hlavního protivníka. Nový trailer ovšem odhalil tvář hlavního padoucha jménem Dušan Nemic. Nepůjde navíc o nějakého mafiána z východní Evropy, ale sofistikovaného protivníka na úrovni, vedle něhož i hlavní hrdinové z hackerské skupiny Deadsec působí jako mimo svou váhovou kategorii, alespoň co do zdrojů.

Záběry začínají prostřihy z interní komunikace skupiny Deadsec, jež hlavního hrdinu Marcuse Hollowaye delší dobu sleduje a které spadl do hledáčku díky svým unikátním schopnostem nabourat se do jakéhokoliv systému. Deadsec do Hollowaye vkládá svoji důvěru a doufá, že spolu s tímto chlapíkem dokáže změnit celý svět, jehož negativní vlastnosti zosobňuje právě Dušan Nemic.

Těžko z těch pár vteřin videa posoudit, nakolik je opravdu ikonickým soupeřem, jako správný záporák se však alespoň nebojí prolít krev několika nevinných ve jménu vyšších zájmů. I přesto ale nepůsobí jako někdo, kdo nahání ochromující strach a vyvolává nutkání odběhnout si přinejmenším do sousedního státu.

Architekt a hlavní osoba stojící za ctOS 2.0 nosí teplákovou soupravu, cvičí jógu a zřejmě se umí i rvát, obrázek si na něj už ale můžete udělat sami. První důkladné setkání se však uskuteční nejdříve 15. listopadu, a to na PC, Xbox One a na PS4. Video níž je v poněkud nižší kvalitě, bohužel, trailer z TGS zatím není k dispozici z oficiálních zdrojů.

Nejnovější články