Highlander - nesmrtelný horal také ve hře
zdroj: tisková zpráva

Highlander - nesmrtelný horal také ve hře

27. 9. 2004 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Francouzsko-kanadsko-britská série filmů o nesmrtelném horalovi - Highlander - se stala již kultovní (minulé úterý běžel na TV Nova 3.

díl) a tak bylo jen otázkou času, kdy si jí všimne někdo z herního průmyslu, aby podle ní vytvořil nějakou hru. Právě dnes vyšla tisková zpráva, ve které se píše, že za účelem vývoje takového projektu spojily své síly společnosti SCi Entertainment a Davis Panzer Productions. O jaký žánr se bude jednat, je zatím ve hvězdách, anebo pokud už existuje nějaká představa, SCi se o ni zatím nepodělili. Možností však toto téma skýtá mnoho, o tom není pochyb.
První ze série filmů s hvězdným obsazením - Christopher Lambert a Sean Connery - se objevil v roce 1986. Třetí je z roku 1994. Za ta léta si Highlander vybudovat silnou fanouškovskou základnu. Ostatně 100 milionů dolarů z celosvětového prodeje DVD není nezanedbatelných. Jde o příběhy zdánlivě nesmrtelných válečníků s velkou mocí, kteří žijí mezi námi, obyčejnými lidmi, aniž bychom to postřehli. Žijí své vlastní životy a pátrají po svých dávných socích, aby se s nimi vyrovnali, dokud nezbude jediný - ten nejlepší.

zdroj: PR
korgull

Nejnovější články