Ghost Recon Future Soldier bude mít betu a vlastní síť
zdroj: tisková zpráva

Ghost Recon Future Soldier bude mít betu a vlastní síť

6. 4. 2012 12:12 | Preview | autor: Adam Homola |

Ubisoft oznámil, že multiplayerová beta Ghost Recon Future Soldier začne už 19. dubna a poběží až do 2. května. Bohužel to platí pouze pro Xbox 360 a PlayStation 3 verze. Na PC Ubisoft opět nějak zapomněl. Beta bude obsahovat dva módy, tři hratelné třídy a bitvy až pro 12 hráčů.

Prvním módem bude Conflict, ve kterém budou hráči muset planit různé úkoly, za které budou dostávat body. Jedna hra Conflictu bude trvat 15 minut. Druhý mód Saboteur bude zajímavou variací na Capture the Flag - uprostřed mapy bude bomba, po které půjdou oba týmy. Ten, který ji první detonuje na území protivníka, vyhrává. Bombový match bude vždy trvat 10 minut.

Trochu překvapivě Ubisoft oznámil ještě jednu “maličkost” - Ghost Recon Network. Ano, i Ghost Recon Future Soldier bude mít vlastní síť, podobně jako má Call of Duty svoji Call of Duty Elite, nebo Battlefield 3 svůj Battlelog. Ghost Recon Network bude zdarma, bude podporovat Ghost Recon Future Soldier a budoucí Ghost Recon tituly. Pochopitelně budou existovat verze pro mobily, tablety (iOS a Android) a desktopové prohlížeče.

zdroj: Archiv


Ghost Recon Network v pohybu, včetně ukázek mobilních verzí

Za chodu si tak budete moci pomocí Ghost Recon Network prohlížet různé statistiky, profily, heat mapy a dokonce si budete moci upravovat zbraně pomocí GunSmith módu, který debutoval na loňské E3. Zbraně, které vytvoříte vy nebo vaši kamarádi, budete moci uploadovat a ostatní si je budou moci prohlížet, stahovat a používat, stejně jako vy. Ghost Recon Network bude mít i sociální aspekt, takže se můžete těšit na různé pozvánky, žebříčky, výzvy, aktivitu přátel a další podobné fíčury. Chybět nebude ani tolik oblíbené sdílení přímo na Facebook.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva GunSmith na iPadu - tvorba a úprava vlastních zbraní

Na Ghost Recon Network bude také navázán systém exkluzivních virtuálních předmětů, takže už při stažení aplikace (vyjde společně s vydáním hry) dostanete speciální kredity. Nové zbraně a skiny si budete moci odemknout hraním jiných Ghost Recon her nebo “interakcí s ostatními Ghost Recon zážitky.” Bůh ví, co tohle bude. Lajkování na Facebooku za skin? Je otázkou, jestli zrovna Ghost Recon může udržet takovou propracovanou síť při životě. U velikánů Call of Duty a Battlefield se to dá pochopit, ale Ghost Recon? Inu, necháme se překvapit.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Heat mapa na iPhone aneb kde to žije

Nejnovější články