Frontlines: Fuel of War se pomalu zastřeluje
zdroj: tisková zpráva

Frontlines: Fuel of War se pomalu zastřeluje

30. 1. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Co budou umět jednotlivá povolání vojáků v odpovědi THQ na Battlefield, od nějž byli tito tvůrci proti své vůli odvrženi?

Hra Frontlines: Fuel of War je v první řadě online akce, cílená na PS3, Xbox 360 a PC, co má hned ve druhé řadě veliké ambice přiblížit se známým válkám ze série Battlefield. Lépe řečeno je překonat. Tady například s ještě větší porcí taktiky v boji, kde bude moci participovat až 64 hráčů naráz. Vše se odehrává v blízké budoucnosti, přičemž singleplayerová kampaň nabídne mimojiné nelineární akci za vybranou stranu (Západní koalice vs Red Star aliance), nehratelné filmové sekvence pomáhající převyprávět zdejší příběh, a spoustu střílení, nicméně jádro zdejšího hraní bude spočívat především v multiplayeru. V něm budete nuceni pracovat jako tým s kamarády ve zbrani pro tolik žádaný úspěch a tenhle tým bude tvořen lidmi různých povolání. Přičemž vybraného vojáka si budete moci upravit zcela k obrazu svému, pochopitelně vč. volby adekvátního vybavení, resp. výzbroje.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Třída Ground Support zvládne opravit poškozené či zničené objekty. Air Support může přivolat letecké údery, stejně jako bojové vrtulníky. Drone Tech je pak ideální pro průzkum území skrze speciální, na dálku ovládané sondy schopné nalézt a eliminovat určitou hrozbu. Countermeasures je zase určena např. pro aktivaci důležitých energetických štítů, vyřazení technologií z provozu, atd. Jednotlivá povolání se mají skvěle doplňovat a jejich vhodným výběrem půjde složit nesmírně vyvážený tým, u něhož bude posléze důležitá i kvalitní kooperace a komunikace s bitevními stroji, které zde mají hrát stěžejní roli (některé mapy jsou přímo postavené pro jejich vzájemné střety). Ve Frontlines: Fuel of War zkrátka má být koncem roku 2007 položen nový základ oblíbeného online válčení, nabízejícího frontové boje a otevřený svět, který má hýřit skvělou grafikou s velkou mírou detailů a efektů.
zdroj: Game Informer, GameFront

mart

Nejnovější články