Fotbal s autíčky Rocket League dostane v srpnu placené i bezplatné DLC
zdroj: tisková zpráva

Fotbal s autíčky Rocket League dostane v srpnu placené i bezplatné DLC

31. 7. 2015 13:54 | Preview | autor: Adam Homola |

Nečekaný hit, který na sebe v současné době strhává pozornost spousty hráčů, se velmi brzy dočká rozšíření. Rocket League je momentálně dostupná na PC a PlayStationu 4 a na obou platformách dostane už příští měsíc dvě DLC. Jedno bude placené a nabídne nová auta a hromadu úprav. Druhé vás nebude stát ani dolar a přidá do hry novou arénu a hromadu drobností kolem.

Placené DLC najdete na pultech virtuálních obchodů pod názvem Supersonic Fury a díky němu si zajezdíte buď v autě Dominus, nebo Takumi. Dominus je typická americká muscle kára, zatímco Takumi je zase na opačné straně spektra: jde totiž o japonský sporťák. Samotnými auťáky to ale nekončí, Supersonic Fury přidá hromadu možností jak si auto vizuálně upravit a dostane se i na PlayStationové trofeje a achievementy na Steamu.

Vedle Supersonic Fury dostaneme také bezplatné DLC s očekávaným módem Spectator, novou arénou Utopia Coliseum, 70 vlajkami různých zemí, novou písničkou Firework a další hromadou možností jak si upravit auto k obrazu svému. A to všechno zdarma. Oproti tomu něco málo zaplatíte za Supersonic Fury, ale nemusíte se bát, že byste měli na DLC vykrvácet - vývojáři si příští měsíc řeknou jen o 4 dolary.

Rocket League zdroj: tisková zpráva

Rocket League hraje podle slov vývojářů už přes pět milionů hráčů. K takové sumě stačil hře necelý měsíc na trhu a pouhé dvě platformy. Také se jí na startu nevyhnuly problémy s přetížením serverů, ale to je už touhle dobou zažehnáno a hra funguje bez problémů. Jestli se chcete přesvědčit, jak nástupce Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars z roku 2008 funguje a proč ho hraje pět milionů lidí, není nic jednoduššího než se vydat na Steam nebo PS Store a pustit se do toho.

Nejnovější články