EA oznámila The Simpsons Game + videa
zdroj: tisková zpráva

EA oznámila The Simpsons Game + videa

10. 5. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Již beztak docela zakulacený Homer se mění v kuličku a tak jako Katamari svým valením požírá vše okolo.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Bohužel pouze pro konzole (alespoň tak se to jeví z tiskové zprávy) je určena nově oznámená hra společnosti Electronic Arts, pracovně označená jako The Simpsons Game. Asi netřeba zdůrazňovat, že vychází z populárního amerického televizního seriálu a vzniká i za podpory jeho tvůrců - společností Gracie Films a Twentieth Century Fox Television. Vývojem projektu se zabývá Redwood Shores Studio. Vydání je naplánováno na podzim tohoto roku a těšit se mohou všichni ti, kdo vlastní alespoň jednu z následujících platforem: PS3, PS2, X360, Wii, DS nebo PSP.

Patříte-li mezi příznivce rodinky Simpsonových, určitě si tato jejich nová akčně-komediální dobrodružství nenecháte ujít. Spolu s Homerem, Marge, Bartem a Lisou se, v příběhu napsaném samotnými scénáristy pořadu, pokusíte zachránit svět před neustále se zvětšujícím chaosem. Dobrodružství se přitom neomezí pouze na městečko Springfield. Určitě to bude stát za to, protože si se Simpsonovými projdete parodiemi nejrůznějších počítačových her - viz názvy úrovní jako NeverQuest, Medal of Homer, Bartman Begins, Grand Theft Scratchy, Around the World in 80 Bites, apod.




The Simpsons Game shakycam nahrávky - stáhnutelné verze nejsou k dispozici

Poslední jmenovaný level byl součástí prezentace hry k příležitosti slavnostního vysílání 400. epizody seriálu a diváci při něm mohli vidět Homera, jak požírá při koulení hospodou (jak Katamari) vše od tacos po čínské nudle, viz videa výše. Bojovat budete i proti celé řadě známých padouchů. Chybět ve hře jinak nemají ani známé firmy jako Barney nebo Čmeláčí muž. Kromě toho, že má The Simpsons Game vypadat úplně jako show, hlasy herním hrdinům propůjčí samozřejmě také stejní herci, kteří nadabovali postavičky televizní.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články