Dracula: Origin - lov na Drákulu
zdroj: tisková zpráva

Dracula: Origin - lov na Drákulu

20. 7. 2007 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tajemství upírů je zkrátka stejně chytlavé jako třeba Cthulhu, což potvrzuje i nejnovější point&click adventura z dílen Frogwares Interactive...

Tajemství upírů je zkrátka stejně chytlavé jako třeba Cthulhu, což potvrzuje i nejnovější point&click adventura z dílen Frogwares Interactive, autorů série věnované Sherlocku Holmesovi, která si svou část hororového mystéria vybrala v dílu nazvaném Awakened (recenze). Projekt Dracula: Origin, o němž je teď řeč, má kombinovat romantismus s tajemnem a hororem. Inspirován je dílem spisovatele Brama Stokera a postaví vás do role profesora Van Helsinga, proslulého lovce vampýrů, jehož cílem se stal momentálně hrabě Drákula. Ve snaze dopadnout ho, přitom pocestujete z Londýna do Egypta či Rakouska a kroky vás zavedou samozřejmě i do Transylvánie, do Drákulova hradu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale abyste si nemysleli, hrabě Drákula nebyl vždycky monstrem. Býval to mladý okouzlující a své ženě oddaný muž, avšak poté, co si jeho drahá vzala život, se v něm cosi zlomilo a začal se měnit v kreaturu dychtící po krvi a odplatě, monstrum odsouzené k věčnému zatracení. Jenže není to jen krev, po čem lační, nýbrž i jistý záhadný rukopis, jenž mu má dát moc vzkřísit mrtvé. A právě tomu, aby se toto lejstro dostalo do upírových rukou, byste se měli coby Van Helsing pokusit zabránit. Jenže nejen to. Vaším cílem bude také zabít Drákulu, a to ve jménu osvobození duší těch, kteří měli tu smůlu a zkřížili mu cestu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články