Doplňující informace o FPS Patriot
zdroj: tisková zpráva

Doplňující informace o FPS Patriot

19. 8. 2006 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Před nedávnem jsme vám přinesli zprávu o tom, že autoři Gore, vývojářské studio 4DRulers, pracuje na novém projektu, kterým by měla být další FPS, tentokrát však s názvem Patriot.

Patriots: A Nation Under Fire zdroj: tisková zpráva Dnes vám o této hře můžeme nabídnout další informace vyplynuvší z rozhovoru magazínu FiringSquad. Pokud jste zaregistrovali naši předchozí zmínku o titulu Patriot, pak víte, že má co do činění s problematikou moderní doby, a to konkrétně s bojem americké Národní gardy proti teroristům. Toto téma se nevzalo jen tak samo sebou. Joel Huenink, který je mozkem celého projektu, prý v Národní gardě 8 let sloužil a vzhledem k tomu, že terorismu jsou poslední dobou plné noviny, zdálo se mu, že když se toto skloubí dohromady s fiktivním scénářem, bude to chytlavé.

Ale teď k příběhu. Jak už bylo naznačeno, stanete se členem Národní gardy, jež byla povolána vládou Spojených států, aby zlikvidovala hrozbu dokonce několika teroristických buněk, jejíž členové rozmístili po městech bomby s nukleární náloží, které mají postupně vybuchovat a ničit tak hlavní města států. Teroristé se ovšem zaměřili také vojenské základny, elektrárny a policejní stanice.

Herních úrovní bude mít Patriot devět. Situovány budou do různých lokací, jako obytná zóna, kanalizace, obytný dům, obchodní centra, apod. V každém levelu budou nastoleny určité úkoly, včetně doprovodu nákladního vozu, zneškodnění bomby, osvobození rukojmích. Zbraní bude k dispozici celý arzenál, od M9, přes AK47 či M60, až po granátu, MP25, ad. Běhání za nepřáteli je vysilující a nebezpečné, takže budete muset dbát i na to, abyste byli neustále dost silní (sbírat se bude jídlo) a vybavení nezbytnými ochrannými a dalšími věcmi jako helma, zásobníky s municí, atd. Abyste věděli do čeho jdete, bojovat se bude například i se sebevražednými atentátníky a poradit si budete muset rovněž s bombami v autech, pozemními minami, odstřelovači, helikoptérami, ad. Vydání titulu je naplánováno na letošní podzim pro Evropu a na zimu pro USA.

zdroj: FiringSquad

korgull

Nejnovější články