Díky velkému DLC Espionage můžete v Tropicu 5 špehovat všechno a všechny
zdroj: tisková zpráva

Díky velkému DLC Espionage můžete v Tropicu 5 špehovat všechno a všechny

23. 5. 2015 10:13 | Preview | autor: Adam Homola |

Tropico 5 ne a ne vydechnout naposled, či alespoň odejít do důchodu - a je to dobře. V útrobách studia už určitě musí vznikat šestka, ale pátý díl pořád jede a tentokrát tu nemáme maličké DLC, ale něco, co by mohlo připomínat takový menší datadisk. Nejnovější rozšíření se jmenuje Espionage a základní hru nafoukne o špiónskou tématiku už 28. května na PC, Macu a SteamOS. Konzolové verze (Xbox 360 a PlayStation 4) se dočkají později.

Tropico 5: Espionage přidá do hry především novou kampaň The Maltese Toucan, ve které se budete v rámci šesti misí bránit proti zahraničním agentům za každou cenu. Ať to stojí co to stojí El Presidente, hlavně aby nás nedostali! Abyste zabránili čmuchajícím agentům, můžete si na svém malebném ostrůvku rozmístit Security Checkpointy. Jakmile se vám podaří nějakou krysu chytit, můžete ji uvrhnout do další nové budovy - Dungeonu.

V něm nechť hnijí nepřátelští agenti, zatímco vaši borci mohou trénovat v nové Spy Academy. Když z nich vytrénujete pořádné tropické Jamese Bondy, můžete je poslat špiclovat za hranice vašeho malého ostrovního impéria. Agenti kteří se budou činit, pro vás mohou získat nejen zahraniční kapitál, ale třeba nějaké tajné technologie, ke kterým se na malém ostrůvku dostává přeci jen obtížně.

Tropico 5 zdroj: tisková zpráva

Víte jak to ale je, prevence je lepší, než řešit následky. Od prevence tu je k dispozici Ministry of Information, díky kterému můžete mít pod palcem všechny informace. Nonstop sledování občanů pak jen zamaskujete za záminku ochrany soukromí nebo něco podobného. Vždyť je to pro jejich vlastní dobro... Pomáhající a chránící příslušníci mohou na všechno koukat z nové policejní vzducholodě a kdyby šlo do tuhého, je v záloze Mechanized Garrison.

Tropico 5 zdroj: tisková zpráva

Vedle všeho výše jmenovaného přidává Espionage do Tropico 5 také čtyři nové ostrovní mapy, čtyři nové skladby, čtyři nové kostýmy a šest doplňků pro avatary. Nechybí ani nové tématické úkoly a události v rámci sandboxu, ve kterém lze mimo jiné využívat všechny novoty dle libosti - nejste s nimi omezeni pouze na singleplayerovou kampaň. Dostali jste na Espionage chuť? Pak si nachystejte 20 eur a připravte se na již zmíněný 28. květen.

Nejnovější články