Digitální verze Batmana od Telltale vyjde v srpnu, krabicová verze o měsíc později
zdroj: tisková zpráva

Digitální verze Batmana od Telltale vyjde v srpnu, krabicová verze o měsíc později

15. 7. 2016 18:05 | Preview | autor: Adam Homola |

Epizodická série Batman: Telltale Game Series na svůj první trailer pořád ještě čeká, ale už víme, kdy si zahrajeme první epizodu. Ta vyjde už příští měsíc ve formě digitální distribuce na PC, Mac, konzole a kompatibilní zařízení s Androidem a iOS. Zájemci o krabicovou verzi hry si pak budou muset počkat o měsíc déle.

V kamenných obchodech totiž nového Batmana najdete až od 16. září, nebo pokud žijete v Americe, už od 13. září. V krabicovém vydání, kterému Telltale říkají Season Pass Disc, najdete pouze první epizodu s tím, že další si budete moct stáhnout ve chvíli, kdy je vývojáři vydají. Za stažení zbývajících čtyř epizod už nebudou muset majitelé Season Pass Disc nic připlácet.

Prvního traileru a snad i pořádné nálože konkrétních informací se dočkáme ještě tento měsíc. Potvrdil to Job Stauffer, který má v Telltale na starosti komunikaci. Ten na Twitteru napsal, že trailer i informace uvidíme a uslyšíme na akci Comic-Con v San Diegu, který se bude konat od 21. do 24. července.

Telltale také oznámili, že se s Warner Bros, kteří jim budou vydávat krabicovou verzi Batmana, domluvili také na vydání třetí série The Walking Dead. O té jsme psali nedávno a o vydání víme zatím jen to, že první epizoda vyjde letos na podzim na několika platformách najednou, jak je u Telltale zvykem.

Nejnovější články