Descent: Underground si s velkým patchem odbyl premiéru na GOG
zdroj: tisková zpráva

Descent: Underground si s velkým patchem odbyl premiéru na GOG

21. 12. 2016 18:32 | Preview | autor: Adam Homola |

Na návrat oficiálního Descentu si ještě několik měsíců počkáme, ale hra je zase o krok blíž vydání. Descent: Underground se dočkal nového patche, a rovnou také vydání na GOG, byť stále v rámci rozpracované verze v tamním programu Games in Development. Ten je ekvivalentem předběžného přístupu na Steamu, kde se hra taktéž dočkala velkého updatu s kódovým označením Avalanche.

Descent: Underground si tak odbývá svoji premiéru na GOG společně s vydáním velkého patche, který nejen že přidává obsah, ale do značné míry upravuje i samotnou hratelnost. Jednou z novinek jsou například Sentinel Orbs nebo Scrambles, pomocí kterých můžete narušit nepřátelský radar.

Novinkou je také nástroj, který umožní lodi Warlock vysávat energii z nepřátel a přesunout ji na jednoho z vašich parťáků. V patchi je navíc hodně oprav, úprav a změn balancu. Kompletní seznam všech změn si můžete přečíst na oficiálním webu hry.

zdroj: Archiv

Descent: Underground je oficiálně licencovanou hrou a jde o prequel, přičemž se hra v současné chvíli soustředí primárně na multiplayer. To dokazují módy jako Corporate War, Survival nebo Miner Mayhem. Nechybí ale ani singleplayerová verze Survivalu nebo mód Vs. Bots. Vývojáři plánují i plnohodnotnou příběhovou kampaň, nicméně ta ve stávající verzi hry stále absentuje.

Nejnovější články