Další pěkná letadla: Combat Wings: Great Battles Of WWII
zdroj: tisková zpráva

Další pěkná letadla: Combat Wings: Great Battles Of WWII

16. 2. 2012 12:28 | Preview | autor: Petr Poláček |

„Další hezká válečná letadélka. Takových každý rok vyjde....,“ můžete si sice říct, ale nebude to pravda. Leteckých her, ať už simulátorů, nebo arkádových simulátorů, rozhodně zas tak moc nevychází a každý kus tedy stojí minimálně za pár sekund vaší pozornosti. Pro Combat Wings: The Great Battles Of World War II to platí dvojnásob, protože na první pohled (obrázky v galerii, video po rozkliku) hra vypadá nádherně, i když je možné, že mě jen šálí a mámí všechny ty hezky barevné grafické efekty.

Combat Wings: The Great Battles Of World War II má vyjít na PC, PS3 a X360 už příští měsíc, a přestože se tvůrci holedbají, že modely letounů i mise ve hře vychází z reálných předloh, nesnaží se z nás dělat tupce a na rovinu svou hru označují z a trošku náročnější arkádovou střílečku. Údajně zábavné letecké bitvy chtějí vylepšit i příběhem, jehož jediným pozitivem ale stejně nakonec bude to, že vás zatáhne do různých bitev 2. světové.

Konkrétně to budou boje o Británii v kůži anglického pilota, boje nad severní Afrikou taky za Anglány, ale i manévry na východní frontě za Sovětského pilota, nebo letecké bitvy nad Pacifikem za Amíky. Zkuste si prošmejdit homepage, kde najdete o hře další informace a materiály. Pak se usaďte a pusťte si následující trailer, docela se povedl.

zdroj: Archiv

Nejnovější články