Crash Bandicoot se na obrazovky vašich televizí vrátí v červnu
zdroj: tisková zpráva

Crash Bandicoot se na obrazovky vašich televizí vrátí v červnu

18. 2. 2017 13:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Remaster původních tří dílů série Crash Bandicoot je za rohem. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vyjde 30. června pro PlayStation 4, a nabídne víc než jen vyšší rozlišení textur. Vývojáři zapracovali na hře tak, že nevypadá jako přeleštěná hra z prvního PlayStationu, ale jako moderně vypadající plošinovka, která se v dnešní konkurenci neztratí.

Na hratelnost se samozřejmě nesahalo, protože cílem tvůrců bylo vytvořit Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tak, aby se hrála co nejpodobněji, jako původní hry. Proto se při vývoji stavělo na geometrii původních úrovní, na níž se nabalil engine pro rendering, založený na fyzice a nasvícení v reálném čase, jak vývojáři prozradili na PlayStation Blogu.

Lépe by měla znít i hudba, a tvůrci přidali i některé nové funkce, o kterých se dozvíme brzy. Právě kvůli množství práce popisují tvůrci hru jako „AAA remaster“. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tak bude obsahovat značně vylepšené verze Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot 3: Warped.

zdroj: Archiv

Remaster mají na svědomí vývojáři ze studia Vicarious Visions, kteří se v minulosti podíleli na hrách ze série Skylanders, Guitar Hero, Transformers, ale i Destiny.

zdroj: Archiv

Nejnovější články