Co vás čeká a nemine v PS3 verzi Mass Effect 2
zdroj: tisková zpráva

Co vás čeká a nemine v PS3 verzi Mass Effect 2

10. 11. 2010 10:14 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Kolem opožděného příchodu Mass Effect 2 na PS3 se spekulovalo v takové míře, že prostou dezinterpretací vydaného prohlášení vznikly naprosto mylné informace o tom, co hra nabídne. Zmatení nakonec na oficiálním fóru rozhání producent Jesse Houston.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Hlavní je informace, že žádný PS3 exkluzivní šestihodinová mise v ME2 nebude. Houston vysvětluje, že oním šestihodinovým obsahem myslel kompletní, už dříve (pro PC a X360 verze) vydanou DLC výbavu, tedy Project Overlord, Kasumi: Stolen Memories a Lair of Shadow Broker.

Na Blu-ray disku bude dále základní vybavení z PC potažmo X360 verze: jen v začátku využitelná zbroj Blood Dragon Armor, přístup k Cerebrus Network, volně dostupná DLC jako je svéráz Zaeed či Firewalker Pack. Přítomny by měly být i všechny placené DLC packy včetně Aegis a Recon Operations Pack, což je speciální (už vydané) DLC - dle náznaků by mělo jít o materiál, který byl přístupný díky promo akcím Dr.Peppera.

Poslední, ale určitě ne nejméně významnou devízou PS3 verze bude interaktivní komiks, který byl vytvářen ve spolupráci s veterány z Dark Horse Comics. Houston neprozradil podrobnosti, ale naznačil, že půjde o interaktivní shrnutí prvního dílu, které umožní hráči rozhodovat v klíčových momentech děje jedničky, z čehož hra následně vytvoří unikátní vesmír ME2, stejně jako to udělala v případě vašich uložených pozic. Zdá se, že BioWare chce na PS3 představit Mass Effect ve vší parádě a připravit tak prostor pro distribuci a prodej třetího dílu.

Mass Effect 2 pro PS3 by měl vyjít v lednu 2011.

Nejnovější články