Co přinese Star Wars Force Unleashed na PC?
zdroj: tisková zpráva

Co přinese Star Wars Force Unleashed na PC?

4. 8. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Trojice nových úrovní zaujme třeba přepracováním slavné filmové bitvy z ledové planety Hoth. + OBRÁZKY, TRAILER

Zvětšit zdroj: tisková zpráva To, o čem se na diskusních fórech vedly vášnivé debaty celé roky, se navzdory dřívějším vysvětlením ze strany LucasArts minulý týden nakonec stalo skutečností: akční hit Star Wars: Force Unleashed (8/10, recenze, video-recenze) zamíří konečně i na PC a překvapivě také platformu Macintosh. Co všechno nabídne?

Předně je nutno předeslat, že vyjde s podtitulem Ultimate Sith Edition. Vedle původního nezměněného obsahu konzolových verzí v sobě takto zahrne všechny dosavadní stažitelné přídavky plus jednu extra úroveň, zasazenou na ledovou planetu Hoth.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

První level bude zasazen do Chrámu Jediů na planetě Coruscant, kam se tajný učedník Darth Vadera vydá hledat více informací o svém otci - a také čelit všem svým vlastním pochybnostem a nočním můrám. Druhá úroveň přímo naváže na konec první hry v duchu úvahy "co by se stalo, kdyby tajný učedník nastoupil na místo Darth Vadera".

Začnete na písečném Tatooinu, kde budete mít za cíl vyřídit Obi-Wana Kenobiho, zde usídleného od konce událostí z filmové třetí epizody, a přitom se podíváte také do paláce Jabby the Hutta nebo za již dospívajícím nájemným lovcem Bobou Fettem. Třetí a již zmiňovaná úroveň z ledového Hothu pak bude rekreací úvodní scény pátého filmu, tedy imperiální invaze vprostřed z planety prchajících rebelů.

zdroj: Archiv


Star Wars: Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition - trailer

Autoři také slibují v edici zahrnout nové oblečky pro tajného učedníky i další modely, za které si budete moci zahrát: nebude mezi nimi chybět Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker, Anakin Skywalker, hrabě Dooku, Jango Fett nebo robot Threepio.

Star Wars Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition vyjde koncem roku pro PC a Maca (na portu pracují Aspyr) a souběžně s tím také pro ty, kdo si ji nestačili ještě pořídit na Xbox 360 a PlayStation 3 - více o původní hře v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Tmavozelený svět Star Wars Force Unleashed  [1.9.2008 16:16 - levis]
Videa z hraní Star Wars Force Unleashed  [18.7.2008 19:19 - levis]
Neověřený tip ze Star Wars Force Unleashed  [7.7.2008 20:20 - levis]
zdroj: Shacknews & EG

Nejnovější články