Bombardovací andělé a ještěři z Demigod
zdroj: tisková zpráva

Bombardovací andělé a ještěři z Demigod

28. 1. 2008 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Aneb netradiční nepřátelé, NPC nebo lokace z chystaného RPG/RTS hybridu od autorů Supreme Commander.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Akční RPG/RTS hybrid Demigod poběží na upraveném enginu Supreme Commander a díky tomu v něm budete moci kameru podstatně přibližovat a oddalovat. Občas totiž budete potřebovat rozhled, třeba abyste ve spolupráci s týmem paralyzovali nepřátelského hrdinu. K tomu bude potřeba zkombinovat ty nejlepší vlastnosti všech Demigodů: jeden protivníka zmrazí a přenechá ho tomu druhému, který bude mít sice extrémně silný útok, ale zase málo vydrží. A mezitím se váš další spojenec vydá dobýt nepřátelskou základnu: to proto, že jeho Demigod kolem sebe bude shromažďovat armádu jednotek.

Nezvyklé budou i lokace: jedna z úrovní se bude odehrávat v nejvyšším patře věže nad oblaky, z jejíchž oken dolů tečou nekonečné vodopády. Jindy se pro změnu bude bojovat na zádech obrovského kamenného hada. Autoři k tomu dodávájí jen to, že levely budou co do rozlohy menší než v Supreme Commander, což zase vykompenzuje jejich bohatší výplň. Setkáte se v nich i s různými NPC: domorodými Catapultasauri, bombardovacími jednotkami Angels s dlouhými křídly a ještě delšími meči anebo ještěry Whiptails, z jejichž dlouhých ocasů budou létat ohnivé projektily.

Vývojářský tým Demigod ještě nedávno tvořilo deset lidí, Chris Taylor však trvá na tom, aby Gas Powered Games dělali hry po svém a za tím účelem také odmítá vydavatele: hru si tedy vydá sám (zřejmě na Steamu, Direct2Drive, GPGnet apod), což pochopitelně neznamená, že se koncem roku nedostane do obchod i v krabicovém balení - více v předchozím zpravodajství.

zdroj: Games for Windows

levis

Nejnovější články