Big Surf Island v Burnout Paradise, teď za 549 Kč
zdroj: tisková zpráva

Big Surf Island v Burnout Paradise, teď za 549 Kč

22. 5. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přídavek s novým ostrovem, umožňujícím kaskadérské kousky přesně jak v Trackmanii.

Ne, tak tenhle marketing se moc nepovedl. Několikadenní napínání na Twitteru Criterion Games, které svádělo k úvahám, zda v těch pátečních 17 hodin bude odkrytý další díl Burnoutu, pokračování FPS Black nebo snad dokonce nové Need for Speed, jež má být údajně tomuto studiu po zániku EA BlackBox svěřen, nakonec zklamalo. Tím oznámením je pouze další, přiznám se, že už ani nevím kolikátý přesně přídavek pro Burnout Paradise. O něm jsou však informace na oficiální stránce kupodivu nahozeny už od dnešního dopoledne, takže veškerý moment překvapení vzal za své.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ostrov zhruba o velikosti Downtown Paradise má v dovolenkovém stylu s palmami a za zvuku racků nabídnout hratelnost jako žádná jiná oblast v této hře. Kaskadérské kousky přesně jak v Trackmanii, závody po točitém vjezdu do garáží či proskakování kulatých otvorů na stavbě s jeřáby - to jsou jen některé z nových výzev, které na vás čekají. Máte se prý řídit heslem, že vše, co tu vidíte, můžete při svém ježdění využít, např. různá patra mostní konstrukce. Nová bugina pojmenovaná Dust Storm bude přístupná od začátku, dalších osm vehiklů si postupně odemknete.


Burnout Paradise Big Surf Island trailer

Tento přídavek bude k zakoupení z Burnout Store, PlayStation Network a Xbox Live od 11. června. Základní hra Burnout Paradise je shodou náhod právě tou, která je v rámcí Víkendové slevy Xzone zlevněna o 50% na výhodných 549 Kč, což se týká v zimě vydané edice Ultimate Box v češtině pro PC, PS3 i X360. Tato cena platí pouze ve dnech 23.-24. května, pak se vrátí na 1049 Kč - více o hře v a dřívějším zpravodajství.
zdroj: EA, Xzone

jd

Nejnovější články