Battlefield 3 DLC Aftermath posune boje do města
zdroj: tisková zpráva

Battlefield 3 DLC Aftermath posune boje do města

27. 7. 2012 10:33 | Preview | autor: Adam Homola |

Šňůra DLC pro úspěšný Battlefield 3 bude po Close Quarters (už vyšel) a Armored Kill (až vyjde) pokračovat dalším kouskem s názvem Aftermath. To se, jak už název napovídá, nebude odehrávat na prosluněných ostrovech, kde byste na pláži při rozdávání headshotů usrkávali Mojito. Kdepak. Aftermath vás zavede někam, kde na nějaké pláže nebudete mít ani pomyšlení. Konkrétně mezi rozbořené městské čtvrti, kde se destrukce nebude týkat jen budov, ale i samotného terénu. Pamatujete na Teherán ze singleplayerové kampaně? A zemětřesní? Právě do prostředí zemětřesením zničeného Teheránu vás DLC Aftermath vysadí a přežití už bude na vás.

Vše se nebude odehrávat jen v ulicích Teheránu, boje přeskočí i do okolních vesniček. Nečekejte ale žádné masivní otevřené pláně. Vývojáři slibují především městské souboje, které mají být jak horizontální, tak vertikální. Vertikálně si zařádíte na celkem čtyřech nových mapách, které mají být následky zemětřesní přímo posety. Prach, suť a díry v zemi vás budou provázet na každém kroku. Což zní až trochu postapokalypticky. Rozbitý terén nebude jen na parádu, jeho různé nerovnosti budete moct využít ve svůj prospěch a má otevřít nové typy krytů a cesty.

Kromě čtyř nových map přibudou taky “vysoce upravená” vojenská i civilní vozidla, nové herní módy, achievementy, assignmenty a dog tagy. Kolem a kolem to zní vážně slibně, i když zatím neznáme datum vydání. Na oficiálním webu je jen prosté “bude oznámeno.” Je ale možné, že DLC vyjde nejdřív na PlayStation 3, protože ta si vysloužila samostatný první chlívek. V tom druhém se pak za konzolí od Sony krčí “PC & Xbox 360.” Chlívky s datem vydání jsou rozděleny ještě na “BF3 Premium” a “BF3 Players,” což by nás ale překvapovat nemělo. Kdo platí, ten to dostane dřív, stejně jako u Call of Duty Elite.

Nejnovější články